Få en enda bedre grillsesong med pizzaovn

  Nå får du kjøpt lekre og smarte pizzaovner- og utstyr, perfekt for grillsesongen. Endelig kan du nyte hjemmelaget pizza av topp kvalitet!

  Hos Obs får du nå kjøpt lekre og smarte pizzaovner- og utstyr, perfekt for grillsesongen. Endelig kan du nyte hjemmelaget pizza av topp kvalitet!

  Gled hele familien med deilig og sprø pizza denne sommeren. Her kan alle bidra med matlagingen, og velge sin egen favoritt-topping. Pizzaen er ferdig på et blunk, og hver dag blir fort en pizzadag med denne rett utsyr på plass.

   

  Pizzaovnen som leverer

  Skal du lage skikkelig pizza kreves skikkelig varme. Hos Obs får du nå kjøpt testvinneren Ooni Koda 12. Pizzaovnen når temperaturer grillen og kjøkkenovnen din bare kan drømme om, og det merkes på både konsistens og smak.

  Med en vekt på nette 9,2 kg er denne gassfyrte ovnen enkel å ta med seg hvor enn du måtte ønske å ha en skikkelig pizzafest. På 10-15 minutter når Ooni Koda 12 temperaturer opp mot 500 grader, og pizzaen er ferdigstekt på kun 90 sekunder!

  Pizzaovner

   

  Riktig utstyr gir den beste pizzaen

  Visste du at du også kan gjøre om grillen din til en pizzaovn? Prøv deg på en FCC BBQ Pizzabox neste gang du fyrer opp grillen. Denne smarte innsatsen gjør grillrommet mer konsentrert slik at varmen fordeles jevnere når pizzaen stekes. Resultatet er en velsmakende pizza, lik den du får i Italia!

  Uansett om du steker pizzaen i ovn eller boks, er det viktig med riktig utstyr. Både pizzastein og -spade er essensielt når du skal steke god pizza. Og serveringen blir enklest med en skarp og smidig pizzakutter. Med FCC BBQ Pizzasett får du alt dette til en god og rimelig pris. En perfekt startpakke for deg som ønsker å lage pizza på grillen.

   

  Hvordan steke pizza i pizzaovn?

  Det er en ganske unik opplevelse å sitte ute med venner og familie, mens lukten av nystekt pizza kiler deg i nesa. Å steke pizza i en pizzaovn er heller ikke særlig komplisert, men med høy varme og rask steketid er det greit å ha disse tipsene i bakhodet:

   
  Alt du trenger til grillsesongens beste pizza finner du hos Obs!