Få en enda bedre grillsesong med pizzaovn

  Hos Obs får du nå kjøpt lekre og smarte pizzaovner- og utstyr, perfekt for grillsesongen. Endelig kan du nyte hjemmelaget pizza av topp kvalitet!

  Gled hele familien med deilig og sprø pizza denne sommeren. Her kan alle bidra med matlagingen, og velge sin egen favoritt-topping. Pizzaen er ferdig på et blunk, og hver dag blir fort en pizzadag med denne rett utsyr på plass.

   

  Pizzaovnen som leverer

  Skal du lage skikkelig pizza kreves skikkelig varme. Hos Obs får du nå kjøpt testvinneren Ooni Koda 12. Pizzaovnen når temperaturer grillen og kjøkkenovnen din bare kan drømme om, og det merkes på både konsistens og smak.

  Med en vekt på nette 9,2 kg er denne gassfyrte ovnen enkel å ta med seg hvor enn du måtte ønske å ha en skikkelig pizzafest. På 10-15 minutter når Ooni Koda 12 temperaturer opp mot 500 grader, og pizzaen er ferdigstekt på kun 90 sekunder!

  Pizzaovner

   

  Riktig utstyr gir den beste pizzaen

  Visste du at du også kan gjøre om grillen din til en pizzaovn? Prøv deg på en FCC BBQ Pizzabox neste gang du fyrer opp grillen. Denne smarte innsatsen gjør grillrommet mer konsentrert slik at varmen fordeles jevnere når pizzaen stekes. Resultatet er en velsmakende pizza, lik den du får i Italia!

  Uansett om du steker pizzaen i ovn eller boks, er det viktig med riktig utstyr. Både pizzastein og -spade er essensielt når du skal steke god pizza. Og serveringen blir enklest med en skarp og smidig pizzakutter. Med FCC BBQ Pizzasett får du alt dette til en god og rimelig pris. En perfekt startpakke for deg som ønsker å lage pizza på grillen.

   

  Hvordan steke pizza i pizzaovn?

  Det er en ganske unik opplevelse å sitte ute med venner og familie, mens lukten av nystekt pizza kiler deg i nesa. Å steke pizza i en pizzaovn er heller ikke særlig komplisert, men med høy varme og rask steketid er det greit å ha disse tipsene i bakhodet:

   1. Vent til ovnen er ordentlig varm før du begynner å steke pizzaen. Temperaturen bør være opp mot 350 grader, og jo høyere temperaturen er, jo raskere stekes pizzaen.

   2. Forhåndstek pizzadeigen i ca. 20 sekunder før du putter på saus og topping. Da blir bunnen ekstra god og sprø. Bruker du pizzaspaden flittig, vil du også kunne nyte et jevnere stekt måltid.

   3. Ha en stor skjærefjøl klar slik at du enkelt kan slenge ferdigstekte pizzaer rett fra ovnen til bordet. Kutt opp, og la gjestene forsyne seg av den deilige maten mens en ny pizza godgjør seg i ovnen.

   4. Det er alltid gøy med litt dandering. Sett frem fersk topping som ruccula, paramaskinke, pinjekjerner og avokado, og la folk perfeksjonere sine egne pizzastykker.

   5. Når pizzafesten går mot slutten, kan du børste eller skrape steinen ren. Den kan også brennes ren på maks temperatur neste gang du skal bruke ovnen. Ta på beskyttelsestrekket når pizzaovnen ikke er i bruk for å bevare glans og for at uønskede elementer ikke kommer inn i ovnens åpne front.

   6. Det er alltid gøy å la seg inspirere, og det fins utallige oppskrifter på gode pizzaer der ute. Hva med en litt sunnere vegetarvariant eller en klassisk margherita. For den tynne italienske pizzabunnen kan du prøve deg på denne oppskriften.

   
  Alt du trenger til grillsesongens beste pizza finner du hos Obs!