• Doble kameraer gir dybdesyn
 • Automatisk kartlegging av fire gulv
 • 25 % bedre sugeevne – 2500 Pa
 • Prisvinnende støvsuger og mopp

Tek.no, oktober 2021 Prisbelønte Roborock S6 MaxV med banebrytende teknologi gir førsteklasses gulvrengjøring. Du trenger aldri mer å tenke på støvsuging eller gulvvask.

Roborock S6 MaxV er best i test for vask og støvsuging. Med LiDAR, doble kameraer og avansert maskinlæring, kartlegger den prisvinnende roboten nøyaktig og unngår hindringer. 25 % kraftigere sugeevne og fjæret mopp gjør gulvene skinnende rene.

Roborock S6 MaxV er dagens mest avanserte premium robotstøvsuger. Et imponerende utvalg av neste generasjons teknologier, som LiDAR-kartlegging, doble kameraer, økt sugeevne, maskinlæring og mye mer, gjør S6 MaxV til en vinner både når det gjelder allsidighet og effektivitet og ikke minst intelligent og grundig rengjøring.

S6 MaxV er markedets beste kombi-rengjøringsrobot. Her er bare et utvalg av de mange prisene den har vunnet siden Skandinavia-lanseringen i 2020:

 • Vinner av Testat Beste Premium i 2020
 • Kåret til årets smarteste utstyr til hjemmet 20/21
 • Vinner av Tek.no «Best i test» med en vurdering på 9,5
 • 5-stjerners rangering fra ekspertene på eReviews.dk
 • M3s anbefalte produkt, september 2020

Roborock S6 MaxV er betydelig bedre enn forgjengerne, dette er en robot som er rå på rengjøring. 2500Pa HyperForceTM-motoren gir 25 % mer sugeevne enn på en standard S6. Men de to modellene har begge det førsteklasses, vaskbare E11-filteret som fanger opp 95 % av forurensningene i hjemmet ditt, og fjæringen gjør moppingen jevn.
På 180 minutters kjøretid kan roboten støvsuge 300m2 eller vaske 250m2. Den smarte roboten lader seg selv, så hvis batterinivåer er lavt, lader den bare så lenge den trenger for å fullføre jobben. Vanntanken som rommer 300 milliliter og avfallsbeholderen med plass til 460 milliliter gjør roboten i stand til å jobbe lenger før påfyll eller tømming.
Via appen kan du justere vannivået for hvert rom, slik at gulv av tre, vinyl eller fliser vaskes på best mulig måte. Alternativt kan du stille inn «no-go»-soner, moppefrie soner eller usynlige vegger for å sikre at roboten unngår problematiske områder.

Høyteknologisk kartlegging
S6 MaxV har flere innovative teknologier som sammen gir den markedets beste kartleggingssystem.

PreciSense™ LiDAR-teknologi bruker avansert kartleggingsteknologi med laser. Den skanner omgivelsene og registrerer øyeblikkelig rommet den er i og eventuelle hindringer.

Bare S6 MaxV er utstyrt med doble kameraer. Fordelen med dette er at roboten får stereoskopisk syn. Dette gir dybdeforståelse og forbedrer kombi-robotens evne til å gjenkjenne gjenstander. Kameraene er infrarøde. De kan jobbe dag og natt, i lys eller mørke. Roboten gjør gulvene dine skinnende rene mens du sover. Med en lyddempingsmodus som gjør det mulig for kombi-roboten å jobbe med en lydstyrke på kun 67 desibel, vil den ikke vekke deg.

Robotens avanserte kunstige intelligens bruker et nevralt læringsnettverk, og det gjør den uovertruffen når det gjelder gjenkjenning. Qualcomm® APQ8053-prosessorbrikken er 50 % kraftigere enn på S6 og bruker den nyeste arkitekturen for dyplæring.

Robotens kunstige intelligens analyserer flere hundre tusen bilder. Gjenkjenningsevnen forbedres kontinuerlig. Roboten kan identifisere og unngå gjenstander som er så små som 5 centimeter i høyden og 3 centimeter i bredden. Så den kan navigere rundt leker, glemte kaffekrus, ledninger, sko og alt annet som ligger gulvet.
Når robotstøvsugeren er ferdig med ruten sin, vises ikoner på et rutekart i appen. Du kan se hva som ligger på gulvet, og hvor. Roboten kan til og med gjenkjenne og unngå områder der kjæledyr har gjort fra seg. Med appen kan du også få beskjed om slike uhell.

 

Full kontroll
Med den tilkoblede appen kan du ikke bare ha full oversikt over rengjøringsplanene. Du kan også bruke den nyeste kartteknologien til å overvåke hjemmet ditt mens du er borte.

Mulighetene er flere og bedre enn med enkel rutekartlegging. Er du noen ganger usikker på om du har husket å låse døren? Eller lurer du på hva kjæledyrene finner på mens du er borte?

Med denne appen kan du se alt det roboten ser. Du får full oversikt over hjemmet ditt, også når du er ute. Du kan dessuten ta opp og sende talemeldinger til kjæledyrene så de vet at du tenker på dem og snart kommer hjem (eller du kan du minne dem på hva de ikke har lov til).
Og når ikke du ser på, kan du føle deg trygg på at sikkerhetsfunksjonene til S6 MaxV sørger for at ingen andre ser noe heller. Ingenting lagres eller dupliseres fra kameraene. Ingenting vil noen gang bli lastet opp til skyen. Bildene slettes umiddelbart. Personvernet ditt er beskyttet hele tiden, uansett hva som skjer.

Det gir ekstra sikkerhet å vite at sikkerhetsfunksjonene til S6 MaxV er sertifisert og godkjent av den internasjonale, uavhengige testorganisasjonen TÜV Rheinland.

Generelt
Artikkelnummer6970995781359
Leverandørens artikkelnummerXI3021
Forpakningsmål
Bruttovekt6.5 kg
Høyde40 cm
Lengde49 cm
Bredde15 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

Roborock S6 MaxV robotstøvsuger

Art nr: 6970995781359
(3)
4 39000
  Nettlager:
  På lager (+20)
  Leveres fra nettlager innen 2-7 virkedager, flere tilgjengelige leveringsmetoder.
  Butikklager:

  Nyttige tips