• Hold maten frisk opptil fem ganger så lenge
 • Egnet for alle typer matoppbevaring
 • Vakuumforseglingsrull og poser medfølger

Vakuumforsegleren FoodSaver® VS0100X holder maten fersk opptil fem ganger lenger enn vanlige oppbevaringsmetoder og forhindrer fryseskader. Det moderne, slanke designet med loddrett oppbevaring sparer dyrebar plass på kjøkkenet, samtidig som du får den samme utmerkede FoodSaver®-ytelsen. Designet er gjennomtenkt for å skape en solid, lufttett forsegling, og apparatet gir nå 35 % mindre poseavfall enn tidligere FoodSaver®-modeller. Utstyrt med en tilgangsport som kan brukes med tilbehørsslanger for å forsegle FoodSaver®-beholdere, poser med glidelås og annet tilbehør, for eksempel flaskestoppere.

Det moderne, slanke designet med loddrett oppbevaring sparer verdifull plass på kjøkkenet
Modusen for fukting/tørking sørger for lufttett forsegling, uansett mattype
Enkel funksjon for posejustering som forhindrer poseavfall ved å sørge for riktig plassering hver gang
Koble til det håndholdte forseglertilbehøret for å oppbevare mat i kjøleskap og andre skap

Lag en solid, lufttett forsegling bare ved å trykke på en knapp

Enkel rengjøring med avtakbart dryppebrett
Hvis du prøver vakuumforsegling for første gang og vil ha en enkel, men kraftig vakuumforsegler, er FoodSaver® VS0100X det perfekte valget! Det moderne, slanke designet med loddrett oppbevaring sparer dyrebar plass på kjøkkenet, samtidig som du får den samme utmerkede FoodSaver®-ytelsen. Vakuumforsegleren VS0100X er egnet for alle typer matoppbevaring. Den er enkel å bruke og designet med et patentert avtakbart dryppebrett som fanger opp all overflødig væske, noe som gir enkel rengjøring. Mat ganske enkelt den klargjorte posen inn på dryppebrettet, og trykk ned lokket for å låse og feste posen. Den innebygde funksjonen for posejustering på baksiden av dryppebrettet forhindrer poseavfall ved å sørge for riktig plassering hver gang. Når du trykker på en knapp, fjerner den kraftige vakuumteknologien luften fra posen og skaper en lufttett forsegling som holder maten fersk opptil fem ganger lenger enn med vanlige oppbevaringsmetoder.

Uansett om du vil tilberede måltider på forhånd, oppbevare rester eller fryse ned kjøtt og andre råvarer over tid, er vakuumforsegleren VS0100X det perfekte valget for å spare penger og unngå matavfall. Maten er best når den er fersk, og når du fjerner luften og forsegler smaken med FoodSaver-systemet, kan du være trygg på å gi dine kjære god næring. Den lufttette FoodSaver-forseglingen holder ute fuktighet, noe som forhindrer fryseskader og låser inn næringsstoffer, smak og ferskhet opptil fem ganger lenger enn tradisjonelle oppbevaringsmetoder.

Dette følger med i esken:

(1) Vakuumforseglingsrull 28 cm x 2,43 m
(2) Vakuumforseglingsposer 946 ml
(2) Vakuumforseglingsposer 3,78 l
(1) HH-tilbehørsslange

Generelt
Artikkelnummer5060569672440
Leverandørens artikkelnummer204014
Forpakningsmål
Bruttovekt3.201 kg
Høyde26 cm
Lengde45 cm
Bredde14 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

FoodSaver® VS0100X vakuumforsegler

Art nr: 5060569672440
1 39000
  Nettlager:
  Ikke på lager
  Produktet er ikke tilgjengelig for kjøp fra nettlager.
  Butikklager:
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.