• 1,2 l matoppbevaringsboks med vakuum
 • Med Tritan™-materiale for ekstrem holdbarhet
 • Kan vaskes i oppvaskmaskin

FoodSaver®-vakuumbeholderne for oppbevaring og marinering låser inn ferskheten og forsegler smaken, med to ulike innstillinger. Vakuummodus bidrar til å holde maten fersk i frysen, kjøleskapet eller andre skap. Og marineringsmodusen marinerer kjøtt, fisk og grønnsaker på få minutter i stedet for flere timer. Disse praktiske FoodSaver®-beholderne kan stables slik at kjøkkenet holdes ryddig. De er designet med førsteklasses Tritan™-materiale for ekstrem holdbarhet, slik at de ikke sprekker eller får flekker. Beholderne har langvarig vakuumforsegling og et fleksibelt lokk med klaffer for enkel åpning. De kan vaskes i oppvaskmaskin.

Vakuumerings- og oppbevaringsmodusen låser inn ferskheten
Marineringsmodusen marinerer på få minutter i stedet for flere timer
Vakuumindikatoren viser når luften er fjernet
Kan stables for enkel organisering
Inneholder ikke bisfenol A
Lekkasjetette under vakuumering
Kan vaskes i oppvaskmaskin
Kan puttes i mikrobølgeovn – bare oppvarming
Førsteklasses Tritan-materiale fra Eastman som er flekk- og luktbestandig og motstandsdyktig mot sprekker og knusing
De NYE FoodSaver®®-vakuumbeholderne for oppbevaring og marinering er den perfekte oppbevaringsløsningen for å låse inn ferskheten og forsegle smaken, med to ulike innstillinger. Vakuummodus bidrar til å holde maten fersk i frysen, kjøleskapet eller andre skap. Og marineringsmodusen marinerer kjøtt, fisk og grønnsaker på få minutter i stedet for flere timer. Beholderne er enkle å bruke, og de er designet med en praktisk vakuumindikator som viser når luften er fjernet. Vri ganske enkelt den grønne ventilen til foretrykket innstilling, koble til den håndholdte forsegleren eller tilbehøret, og trykk på vakuumeringsknappen. Perfekt for forhåndstilberedning av måltider, rester og ferske råvarer!

Disse praktiske FoodSaver®®-beholderne kan stables slik at kjøkkenet holdes ryddig. De er designet med førsteklasses Tritan™-materiale for ekstrem holdbarhet, slik at de ikke sprekker eller får flekker. Beholderne har langvarig vakuumforsegling og et fleksibelt lokk med klaffer for enkel åpning. De kan vaskes i oppvaskmaskin. Disse krystallklare beholderne er lekkasjetette under vakuumering, inneholder ikke bisfenol A og fungerer med alle vakuumforseglingssystemer fra FoodSaver®.

Generelt
Artikkelnummer5060569672389
Leverandørens artikkelnummer204121
Forpakningsmål
Bruttovekt0.535 kg
Høyde11.9 cm
Lengde21.75 cm
Bredde13.48 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

FoodSaver® vakuumboks

Art nr: 5060569672389
24900
  Nettlager:
  På lager (+100)
  Leveres fra nettlager innen 2-7 virkedager, flere tilgjengelige leveringsmetoder.
  Butikklager:
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.