• Vanntett, vindtett og isolert med Primaloft®
 • 20 000 mm vannsøyle, HELLY TECH® Performance
 • Forsterkninger på sete og knær, reflekselementer
 • Avtakbar, regulerbar hette og justerbar midje

Rider er en lett isolert vinterdress fra Helly Hansen med smarte forsterkninger og godt synlige refleksdetaljer. Ypperlig til lek ute i snø.

Vinterdressen har et stilig design med detaljer i kontrastfarger. HELLY TECH® Performance teknologi og PFC-fri vannavstøtende behandling (SVA) sørger for at vinterdressen er både vanntett og vindtett, med en vannsøyle på hele 20 000 mm. Det syntetiske og lettvektige isolasjonsmaterialet Primaloft® isolerer godt ved å holde på kroppsvarmen og stenge den kalde luften ute.

Dressen har forsterket stoff på strategiske områder som sete og knær. Dette for å beskytte disse ekstra utsatte områdene under lek og aktivitet. Godt synlige reflekslinjer med trykk og HH®-logoer gir en ekstra sikkerhet når barna er ute og leker i mørket. Justeres enkelt på innsiden med den elastiske og justerbare linningen. Artikulerte ermer og ben sikrer at dressen sitter godt over votter og sko. To håndlommer i front med YKK®-glidelås gir mulighet for en trygg oppbevaring av forskjellige eiendeler. Gjennomgående YKK®-glidelås i front.

HELLY TECH® Performance:
Det vanntette og pustende ytre laget mellom deg og vær og vind. Den unike membranen vil holde vannmolekyler ute, samtidig som den lar svettedamp passere gjennom – slik at du holder deg tørr fra utsiden og komfortabel på innsiden.

HELLY TECH® er et slitesterkt, værbestandig ytre lag, spesialdesignet for de tøffeste forhold. En kombinasjon av et DWR-behandlet ytre stoff, en svært pustende og vanntett membran, og ofte et svært pustende indre stoff, mesh eller fôr.

Primaloft®:
Et lettvektig, syntetisk isolasjonsmateriale som er kjent for å ha gode fukttransporterende egenskaper og gode pusteevner, samtidig som det er hurtigtørkende. Dette isolasjonsmaterialet isolerer like godt selv om det blir vått og fuktig.

Øvrige detaljer:
• HELLY TECH® Performance
• PFC-fri vannavvisende behandling (SVA)
• Primaloft® isolering
• Forsterket materiale på sete og knær
• YKK® glidelås i front og på lommer
• Forsterkningsmateriale på utsatte steder
• Godt synlige reflekselementer

Materiale:
Yttermateriale i 100% polyamid
Innside i 100% polyamid
Isoleringsmateriale i 100% polyester, derav 80% resirkulert polyester

Materialegenskaper:
• Vanntetthet: 10 000 mm vannsøyle
• Vindtett: 2-12 CFM (gir sterk vindbeskyttelse ideelt for fjellklatring)
• Pusteevne: 10000 til < 20000 g/m2/24t

Passform:
Normal i størrelsen.

Totalhøyde: 45,5 cm i størrelse 6 år
Ermelengde fra nakke: 21,5 cm i størrelse 6 år
Innside av ben: 20,5 cm i størrelse 6 år

Vaskeanvisning:
Vinterdressen vaskes separat og uten tøymykner. Må ikke bløtlegges. Unngå at den blir liggende i maskinen etter vask. Heng gjerne dressen opp på en kleshenger når den skal tørke.

For å ivareta produktet og miljøet best mulig, anbefaler vi å redusere antall vask så mye en kan. Flekker kan gjerne vaskes av med en klut. Heng plagget til lufting når dette er nødvendig. Dette vil forlenge levetiden på plagget, samt minimere energibruk og skåne miljøet for unødvendig utslipp.

Impregnering:
Denne dressen er behandlet med en vannavstøtende behandling (SVA) når den er ny.

Miljø og bærekraft:
Den vannavstøtende behandlingen er PFC-fri, som betyr at behandlingen er fri for skadelige fluorkarboner. Disse brytes ikke ned i naturen og forsvinner dermed ikke fra naturen.

Isolasjonsmaterialet, Primaloft®, er laget med 80% resirkulert polyester.

Generelt
Artikkelnummer7040056948027
Leverandørens artikkelnummer40391_598-8
Forpakningsmål
Bruttovekt0.829 kg
Høyde12 cm
Lengde40 cm
Bredde32 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

Helly Hansen Rider vinterdress barn

Art nr: 7040056948027
50000
  Farge
  Størrelse
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.

  Nyttige tips