Tufte Puffin hettegenser dame

  Art nr: 7071812106214
  Puffin er en supermyk og ekstra lang hettegenser fra Tufte. Den behagelige blandingen bestående av blant annet bambusvis...

  Valgt størrelse: XS

  XS
  Andre butikker:
  Få på lager
  Butikklager:
  Dine leveringsalternativer
  Finn alternativer og pris for levering ved å søke på ditt postnummer

  Kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer
  Hent i butikk etter bare to timer
  Gebyrfri faktura med Walley
  120 dagers åpent kjøp

  Betalingsmetoder

  Logotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativer

  Leveringsmetoder

  Logotype av alternativer

  • Produktdetaljer
  • Produktomtaler
  • Spesifikasjoner

  Produktdetaljer

  Puffin er en supermyk og ekstra lang hettegenser fra Tufte. Den behagelige blandingen bestående av blant annet bambusviskose og økologisk bomull, gir en avslappet komfort som er perfekt for gåturer og kosekvelder i sofakroken.

  Hettegenseren tilbyr som Tufte selv beskriver "det ultimate innen avslappet komfort", og er fremstilt i en myk bambusviskoseblanding med økologisk bomull og elastan. Bambusviskose gjør at plagget i tillegg puster bedre. Genseren har en romslig passform med lav skuldersøm, justerbar hette i dobbel kvalitet og praktiske stikklommer i front. Den ekstra lengden gjør at den passer perfekt over en tights på vei til trening, eller over en jeans eller shorts, for en sporty og avslappet look. Ribbestrikkede kanter nederst på ermene.

  Materiale:
  47,5% bambusviskose, 47,5% økologisk bomull og 5% elastan

  Bambus er raskt fornybart og er effektivt når det gjelder vann- og arealbruk. Bambus krever ingen bruk av sprøytemidler eller kunstgjødsel for å vokse og dermed et bedre valg av råmateriale. Bambusviskose faller mellom kategoriene naturfiber og syntetisk. Tufte trekker ut bambusens naturlige cellulose via en kjemisk prosess, og spinner denne til et mykt, komfortabelt og pustende materiale.

  Passform:
  Lang modell. Normal i størrelsen.

  Vaskeanvisning:
  Maskinvaskes på 40℃ uten blekemidler eller tøymykner. Produktet er naturlig mykt og fibrenes egenskaper kan ødelegges av kjemikaliene i tøymykneren. Det anbefales at genseren tørkes uten bruk av tørketrommel. Strykes på lave temperaturer (under 110 grader, 1 merke på strykejernet).

  Miljø og bærekraft:
  Økologisk bomull dyrkes uten bruk av kunstig gjødsling eller sprøytemidler; produksjonen fremmer og forbedrer det biologiske mangfoldet og biologiske sykluser, i tillegg til å forbedre jorden og minske vannforbruket. Et bedre valg med tanke på miljøet, rett og slett.

  • Myk kvalitet i bambusviskose og økologisk bomull
  • Justerbar, dobbeltstrikket hette og stikklommer i front
  • Lang modell som er superbehagelig på
  • Perfekt til gåturer og kosekvelder i sofaen
  Generelt
  Artikkelnummer7071812106214
  Leverandørens artikkelnummer4054-049-03
  StørrelseXS
  FargeMARINEBLÅ
  Forpakningsmål
  Bruttovekt0.75 kg
  Høyde40 cm
  Lengde60 cm
  Bredde40 cm