• Funksjonell turbukse med gode pusteegenskaper
 • 4-veisstretch materiale for økt fleksibilitet
 • Stretchpaneler og formsydd kneparti
 • Gode justeringsmuligheter og glidelåslommer

Bitihorn fra Skogstad er en funksjonell tur- og fritidsbukse med gode pusteegenskaper og allsidige bruksområder. Laget i et 4-veisstretch materiale for ekstra fleksibilitet og bevegelsesfrihet. Med gode justeringsmuligheter og et praktisk design er dette en ypperlig turbukse uansett sesong og bruk.

Denne klassiske turbuksen har gode justeringsmuligheter som sikrer en god passform. Stretchpaneler på nøye utvalgte steder som i sete, skritt og på knærne og elastisk belte i linningen gir økt komfort. Formsydd kneparti gir i tillegg god bevegelsesfrihet under aktivitet. Med praktiske frontlommer, baklommer og lårlommer, alle med glidelås, har buksen gode muligheter for en trygg oppbevaring av verdisaker under turer og aktiviteter. Turbuksen kan enkelt tilpasses i livet med det justerbare og elastiske beltet og benvidden kan justeres med trykknapper. Buksen har i tillegg glidelås nederst på bena.

Detaljer:
• Stretchpaneler i sete, skritt og på knær
• Formsydd kneparti
• Gode justeringsmuligheter
• Glidelåslommer i front, bak og på lår
• Gylf med glidelås

Materiale:
Ytterstoff i 70% polyester og 30% bomull

Passform:
Normal passform.

Innvendig bukselengde: 86 cm i størrelse L.

Vaskeanvisning:
Denne tur- og fritidsbuksen vaskes separat og uten tøymykner. Må ikke bløtlegges. Unngå at den blir liggende i maskinen etter vask. Heng jakken gjerne opp på en kleshenger når den skal tørke.

For å ivareta produktet og miljøet best mulig, anbefaler vi å redusere antall vask så mye en kan. Flekker kan gjerne vaskes av med en klut. Heng plagget til lufting når dette er nødvendig. Dette vil forlenge levetiden på plagget, samt minimere energibruk og skåne miljøet for unødvendig utslipp.

Generelt
Artikkelnummer7022324813992
Leverandørens artikkelnummer222002
Forpakningsmål
Bruttovekt0.46 kg
Høyde3.2 cm
Lengde39.6 cm
Bredde23.4 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

Skogstad Bitihorn turbukse herre

Art nr: 7022324813992
(1)
79900
  Størrelse
  Nettlager:
  Ikke på lager
  Produktet er ikke tilgjengelig for kjøp fra nettlager.
  Butikklager: