• Tryll frem et magisk kosedyr - hvilket kosedyr får du?
  • Lager over 50+ lyder
  • Oppladbare batterier inkludert
  • Passer for barn fra 5 år

I denne magiske gryten, kan du skape det mest fantastiske søte dyret ved hjelp av magiske ingredienser og en tryllestav. Hvilket dyr dukker opp?

Nå kan du oppleve ekte magi med Magic Mixies magiske gryte. Du vil bli overrasket når du ser hva du får når du er ferdig med magien din ...

Din Magic Mixies magiske gryte kommer med alle de magiske ingrediensene du trenger og en veldig spesiell tryllestav for å blande en eliksir og få en søt, fluffy venn!

Først må du lese trolldommen i den magiske boken din, deretter en etter en, legg til de magiske ingrediensene som krystallperlen og den magiske fjæren til gryten din (hver ingrediens hjelper skapningen din til å komme til live).

Det medfølger trinnvise instruksjoner for den magiske gryten.

Din Magic Mixie og Magic Kettle kommer med 50+ lyder og reaksjoner. Du kan til og med legge Magic Mixie tilbake i potten og gjenta vennens magiske åpenbaring om og om igjen for å overraske og forbløffe alle vennene dine (Magic Mist & Spells Refill Pack selges separat). Med Magic Mixie er det så mye fortryllelse som venter og en søt ny magisk venn å elske!

Passer for barn fra 5 år

Generelt
Artikkelnummer5713396302911
Leverandørens artikkelnummer30291
Forpakningsmål
Bruttovekt1.5 kg
Høyde33 cm
Lengde20.3 cm
Bredde25 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

Magix Mixies Pink

Art nr: 5713396302911
    Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.