Fiskeburger med bacon, cheddar og burgerdressing

    Fskeburger med bacon, cheddar og kremet dressing - både rask å lage og full av smak! Perfekt for travle hverdager – og så enkel at barna kan være med og lage den.

    Fiskeburger med bacon, cheddar og burgerdressing

    Denne oppskriften gir fire porsjoner som du enkelt kan lage på 30 min! 

    INGREDIENSER:

    • 8 skiver bacon
    • 1 ss olje 
    • 1 pakke fiskekaker
    • 1 ss smør eller olje til steking
    • 4 skiver cheddarost
    • 4 brioche burgerbrød
    • 1 dl rømme
    • 1 ss majones
    • 1 ts dijonsennep
    • 1 ss sitronsaft
    • Salt og pepper 
    • 1 pose babyspinat
    • 1 pose råkostmiks

    FREMGANGSMÅTE:

    1. Stek bacon i litt olje i en panne til sprøtt. Legg på kjøkkenpapir og sett til side.
    2. Stek fiskekakene i smør eller olje på middels varme i 3–4 min på hver side, til gjennomvarme og gylne.
    3. Når fiskekakene er nesten ferdigstekte, legg en skive cheddar på hver.
    4. Rør sammen rømme, majones, dijonsennep og sitronsaft. Smak til med salt og pepper.
    5. Del burgerbrødene og varm dem lett i stekepanne eller ovn.
    6. Monter burgeren: Smør dressing på begge brødhalvdeler. Legg på spinat, fiskekake med ost, sprøstekt bacon og råkostsalat.
    7. Server med ønsket tilbehør som potetgull, maiskolber eller en enkel tomatsalat.

    Ønsker du en mer barnevennlig variant, dropp sennep i dressingen og server med ketchup.

    Ukas 4 middagstilbud

    Denne oppskriften er en del av ukas 4 middagstilbud!