Fiskeburger med bacon, cheddar og burgerdressing
Fskeburger med bacon, cheddar og kremet dressing - både rask å lage og full av smak! Perfekt for travle hverdager – og så enkel at barna kan være med og lage den.

Denne oppskriften gir fire porsjoner som du enkelt kan lage på 30 min!
INGREDIENSER:
- 8 skiver bacon
- 1 ss olje
- 1 pakke fiskekaker
- 1 ss smør eller olje til steking
- 4 skiver cheddarost
- 4 brioche burgerbrød
- 1 dl rømme
- 1 ss majones
- 1 ts dijonsennep
- 1 ss sitronsaft
- Salt og pepper
- 1 pose babyspinat
- 1 pose råkostmiks
FREMGANGSMÅTE:
- Stek bacon i litt olje i en panne til sprøtt. Legg på kjøkkenpapir og sett til side.
- Stek fiskekakene i smør eller olje på middels varme i 3–4 min på hver side, til gjennomvarme og gylne.
- Når fiskekakene er nesten ferdigstekte, legg en skive cheddar på hver.
- Rør sammen rømme, majones, dijonsennep og sitronsaft. Smak til med salt og pepper.
- Del burgerbrødene og varm dem lett i stekepanne eller ovn.
- Monter burgeren: Smør dressing på begge brødhalvdeler. Legg på spinat, fiskekake med ost, sprøstekt bacon og råkostsalat.
- Server med ønsket tilbehør som potetgull, maiskolber eller en enkel tomatsalat.
Ønsker du en mer barnevennlig variant, dropp sennep i dressingen og server med ketchup.

Ukas 4 middagstilbud
Denne oppskriften er en del av ukas 4 middagstilbud!