Tex mex taco med biff og mangosalat
En enkel og digg taco med biff! Denne smaksbomben er frisk, litt sterk og syrlig, samtidig som den enkelt kan tilpasses til hele familien.

Denne oppskriften gir fire porsjoner som du enkelt kan lage på 40 min!
INGREDIENSER:
- 350 g pepperbiff
Hot rømmedressing:
- ½ boks rømme
- 1 ts hot chili sauce sriracha
Mangosalat:
- 1 mango
- 1 boks mais
- 1 neve koriander
- 1 neve mynte
- Saft fra 1 lime
- 1 klype salt
Ekstra:
- 3 ss jasminris
- Tortilla lefser
- 1 rød chili
- Peach & chili salsa
FREMGANGSMÅTE:
- Varm en stekepanne med litt olje på høy varme. Legg biffen i og brun den på alle sider.
- Sett et steketermometer inn i den tykkeste delen av kjøttet og stek det videre i ovnen på 200 grader til kjøttet når en kjernetemperatur på 58 grader. Det vil gi et rosa kjøtt. La kjøttet hvile mens du tilbereder resten.
- Lag mangosalaten ved å skjære mangoen i små terninger. Hakk opp urtene og rør dem inn sammen med limesaft, mais og salt.
- Lag hot rømmedressing ved å røre sammen rømme og hot chili sauce sriracha.
- Server taco med rømmedressing, biff skåret i tynne skiver, mangosalat, litt finhakket chili og peach & chili salsa.
Pannestek jasminris i en tørr panne til den får en nøttebrun farge. Dryss dette over tacoen til slutt for å få litt ekstra krønsj!

Ukas 4 middagstilbud
Denne oppskriften er en del av ukas 4 middagstilbud!