• Lett overdel i mesh med ventileringspaneler
 • Fulldempet mellomsåle i EVA gir suveren demping
 • Gir god støtte til føtter med over- og underpronasjon
 • Allsidig løpesko som passer til de fleste aktiviteter

Denne 6. utgaven av stabilitetsskoen Arahi fra HOKA gir en perfekt kombinasjon av komfort og letthet. Med flere av de samme, gode egenskapene fra Arahi 5 og modellen Clifton, gir disse løpeskoene god støtte til både fot og hæl, i tillegg til en suveren støtdemping og ekstra god ventilering. Disse allsidige skoene passer perfekt til både mengdetrening, tempoturer og lengre intervaller, så vel som til jobb og fritid.

Arahi 6 er forbedret i form av en lettere overdel med ventilasjonspaneler og en tykkere og mykere pløse som kombinert gir en lettere løpsopplevelse med en ekstra komfort-boost.

Modellen er utviklet med en lettere og mer sømløs overdel i mesh, som er med på å redusere totalvekten på skoene. Denne modellen, i motsetning til tidligere modeller, gir bedre ventilasjon takket være innebygde ventilasjonsvinkler i meshmaterialet som sørger for at luften kommer inn i skoen når du løper fremover. Den komfortable overdelen sørger for at skoene sitter godt over vristen og har snøring for et mer justerbart fothold.

Mellomsålen har en bred base og er konstruert for å gi en optimal støtdempende beskyttelse og komfort når føttene treffer bakken. Hele mellomsålen har et noe fastere, men likevel svært mykt EVA-skum som gir en mer responsiv demping. Dette viser seg i form at foten får et mer effektivt fraspark under aktivitet. Utviklet med J-Frame™-teknologi gir sålen god støtte til føtter som både over- og underpronerer, uten å overkorrigere gangen. Teknologien sørger for å gjøre skoen stabil og trygg på en innovativ måte, samtidig som den gode løpsfølelsen ivaretas til det fulle. Sålen er i tillegg bygget opp med Early Stage Meta-Rocker som gir et jevnere steg og en raskere overgang til forfoten ved løping og gåing. Under løpeturer vil dette merkes i form av at det er lettere å få opp farten. Med den ergonomiske Ortholite® innersåle formes innersålen etter føttene.

På hælpartiet har denne modellen fått den samme, forlengede pull tab-en som finnes på Clifton-modellene. Den sørger for å gi føttene optimalt med støtte, og på den måten bærer skoene føttene godt uavhengig av intensitet, fart eller type aktivitet. Selve hælkappen er laget i et fastere materiale for at øverste delen av hælen holdes stabil.

Dette er en løpesko som passer til utrolig mye, og til svært mange: alt fra løperen som trenger stabilitet, til de mer nøytrale løperne. Den egner seg også svært godt som en sko til både jobb og fritid, da den vil gi en perfekt komfort og demping på harde underlag som betong. Dersom det er en sko du burde ha tilgjengelig til enhver tid, så er det nettopp denne - Arahi 6.

Produktspesifikasjoner:
Yttersåle: Gummi
Mellomsåle: EVA
Teknologi: Early Stage Meta-Rocker, J-Frame™
Støtte: Stabilitet
Demping: Responsiv
Pronasjon: Overpronasjon, underpronasjon, normal
Hældropp: 5 mm
Underlag: Asfalt, grus, innendørs
Aktivitet: Mengdetrening, løping, invervaller
Lukking: Snøring
Vekt: 216 g i størrelse 38

Vedlikehold:
Ikke vask løpeskoene i vaskemaskin, da dette kan medføre at limet som holder overdel og såle sammen går i oppløsning. Dersom du vet at skoene skal brukes mye i all slags vær, er det lurt å sprayimpregnere skoene før bruk. Dette gjør at skoene er enklere å vedlikeholde, og skitt og flekker kan enkelt tørkes av med en fuktig klut. Sprayimpregneringen vil ikke påvirke pusteegenskapene til skoen.

Generelt
Artikkelnummer5713403105252
Leverandørens artikkelnummer2021-82D
Forpakningsmål
Bruttovekt0.6 kg
Høyde12 cm
Lengde28.5 cm
Bredde22.5 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

HOKA Arahi 6 løpesko dame

Art nr: 5713403105252
  Størrelse
  Nettlager:
  Ikke på lager
  Butikklager:
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.