• Vanntett, vindtett og ventilerende
 • Tripletex membran og overdel i syntetisk mesh
 • Yttersåle i TPR sikrer et godt grep
 • Dempende mellomsåle og uttagbar innersåle

Northpeak Oryn 2 Tex fritidssko er en perfekt fritidssko til bruk i skolen, turer i skog og mark og en lett fjelltur. Disse vanntette, vindtette og pustende skoene har en overdel i mesh, Tripletex-membran og forsterkninger på hel og tå.

Disse slitesterke og praktiske fritidsskoene er utformet for å kunne brukes til det meste. Overdelen er utformet i syntetisk mesh og har en TripleTex-membran. Dette gjør at skoene er både vanntette og vindtette, samtidig som de puster godt. Med forsterkninger på hel og tå tåler skoene hard medfart og tøffere bruk. Skoene har en lett mellomsåle som sørger for god demping på ujevnt underlag og en utagbar innersåle. Den slitesterke yttersålen i TPR gjør skoen stabil og sikrer et godt grep på underlaget. Skoene har elastiske lisser med hurtiglås som gjør de enkle å ta av og på. Reflekselementer sørger for god synlighet.

Overdel: Mesh/PU,
Mellomsåle: Gummi
Yttersåle: TPR
Membran: Tripletex
Passform: Normal
Modell: Lav
Lukking: Snøring
Refleks: Ja
Vanntett: Ja

Vedlikehold og impregnering:
Spray gjerne fritdsskoene med sprayimpregnering før bruk. Dette gjør at materialet i skoen frastøter vann bedre. Dersom vannet skulle komme gjennom skoen og inn til membranen, vil skoene bli tunge og vanskeligere å tørke.

Blir skoene skitne, tørk av med en fuktig klut. Dersom ikke du får bort alt, bruk rense- og pleieprodukter som er ment spesifikt for glatte skinnoverflater. Rens alltid skoene før du bruker sprayimpregnering. Impregner gjerne skoene før de settes bort for sesongen, så er de klare til bruk neste sesong!

Generelt
Artikkelnummer7025180697102
Leverandørens artikkelnummer2001OD589-1A
Forpakningsmål
Bruttovekt0.72 kg
Høyde10.6 cm
Lengde29.6 cm
Bredde20.8 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

Northpeak Oryn 2 Tex fritidssko unisex

Art nr: 7025180697102
  Størrelse
  Nettlager:
  På lager (+20)
  Leveres fra nettlager innen 2-7 virkedager, flere tilgjengelige leveringsmetoder. Grunnet stor pågang må det forventes noe lenger leveringstid.
  Butikklager: