• Racing-sko for den aktive junior
 • Kombi-støvel for preparerte løyper
 • Overdel i et stykke, minimalt med sømmer
 • Thinsulate isolasjon for ekstra varme

Alpina NCL AS JR klassisk/kombi-støvel for aktive barn med fokus på ytelse, komfort og varme. Overdelen kommer med minimalt med sømmer. Dette holder fukt unna og sørger for at barna er varme og tørre. Skistøvelen har en myk klassisk såle som gir en fin flex, samtidig som ankelstøtten gir god stabilitet når man skøyter.

 • 4-Dry membran
 • Plastmansjett og powerstropp
 • Thinsulate isolasjon
 • Nyutviklet Alpina-såle

Alpina NCL AS JR er en svært populær skistøvel som passer spesielt godt for aktive juniorer. Støvelen gir ekstra god støtte på anklene, som er en fordel nedover bakker og ved litt variert føre.

Nå med ny overdel som sørger for bedre passform, bedre ventilering og en lettere sko. Det ytterste laget er laget av en mikroperforert 4-Dry membran som ikke bare er vannavvisende og vannavstøtende, men også pustende og robust. Alle disse egenskapene er avgjørende for de som ønsker raske og varme støvler på lange turer.

Skistøvelen har plastmansjett og powerstropplukking for riktig kraftoverføring og skikontroll. Hælkappen innvendig har fått nupper av silikon som holder foten på plass.

"Thinsulate"-isolasjon gir opptil dobbelt så mye varme som tradisjonell isolasjon. Selv under ekstremt kalde og fuktige forhold gir Thinsulate foten maksimal termisk komfort.

Skoen kommer med den nyutviklede Alpina sålen for en god klassisk fleks og god stabilitet. Dette gir mer kontroll over skiene og en bedre skiopplevelse for de minste. Tekstilhemper i lissesystemet sørger for svært god tilpassing til foten.

Generelt
Artikkelnummer3838421723232
Leverandørens artikkelnummerAL59811K
Forpakningsmål
Bruttovekt1.3 kg
Høyde12.2 cm
Lengde35.8 cm
Bredde30.6 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

Alpina NCL AS skisko junior 2022

Art nr: 3838421723232
  Størrelse
  Nettlager:
  På lager (+50)
  Leveres fra nettlager innen 2-7 virkedager, flere tilgjengelige leveringsmetoder.
  Butikklager: