• 100% økologisk bomull
 • Myk og behagelig kvalitet
 • Sidelommer med glidelås og stikklommer bak
 • Rett modell med elastisk og justerbar linning

Puffin fra Tufte er en behagelig og allsidig shorts i myk kvalitet. Et perfekt alternativ i stedet for kosebuksa. Laget av 100% økologisk bomull som avgir et mindre fotavtrykk med tanke på miljøet, sammenlignet med vanlig bomull.

Denne komfortable shortsen er i rett modell med en avslappet passform. Laget i en blanding av bambusviskose og økologisk bomull sikrer den en myk joggebukse komfort som er egnet til både avslapning og fritid. Den er utstyrt med praktiske glidelåslommer foran og stikklommer bak. For en optimal passform har shortsen elastisk linning med justerbar snøring. Oppbrettet kant nederst på bena.

Øvrige detaljer:
• Bærekraftig produkt
• Elastisk linning med snor
• YKK-glidelåser

Materiale:
100% økologisk bomull

Passform:
Rett modell. Normal i størrelsen.

Vaskeanvisning:
Maskinvask ved 40°C, vi anbefaler å tørke uten tørketrommel, ikke bruk tøymykner, ikke bruk blekemidler, kan strykes på lave temperaturer.

For å ivareta produktet og miljøet best mulig, anbefaler vi å redusere antall vask så mye en kan. Flekker kan gjerne vaskes av med en klut. Heng plagget til lufting når dette er nødvendig. Dette vil forlenge levetiden på plagget, samt minimere energibruk og skåne miljøet for unødvendig utslipp.

Miljø og bærekraft:
Dette produktet er laget i 100% økologisk bomull. Det betyr at produktet avgir mindre fotavtrykk med tanke på miljø, sammenlignet med vanlig bomull.

 

En behagelig og allsidig shorts til dame fra Tufte. Bruk den isteden for kosebuksa eller bare som en behagelig shorts på varme dager. Denne er laget av 100 % økologisk bomull, som innebærer et mindre fotavtrykk med tanke på miljøet, om man sammenlikner med vanlig bomull. Et litt bedre alternativ der altså!

Generelt
Artikkelnummer7071812100182
Leverandørens artikkelnummer5008-049-07
000
Forpakningsmål
Bruttovekt0.21 kg
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

Tufte Puffin shorts dame

Art nr: 7071812100182
39900
  Størrelse
  Nettlager:
  Ikke på lager
  Produktet er ikke tilgjengelig for kjøp fra nettlager.
  Butikklager:
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.