LEGO® Technic 42118 Monster Jam® Grave Digger®

  Art nr: 5702016890815
  Med 2-i-1-funksjon kan Monster Jam® Grave Digger® bygges om til en terrengbuggy. Settet er en kul utfordring for alle un...
   Nettlager:
   På lager (+100)
   Leveres fra nettlager innen 2-7 virkedager, flere tilgjengelige leveringsmetoder.
   Butikklager:

   Kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer
   Hent i butikk etter bare to timer
   Betal med Coop Mastercard

   Betalingsmetoder

   Logotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativer

   Leveringsmetoder

   Logotype av alternativer

   • Produktdetaljer
   • Produktomtaler
   • Spesifikasjoner

   Produktdetaljer

   Med 2-i-1-funksjon kan Monster Jam® Grave Digger® bygges om til en terrengbuggy. Settet er en kul utfordring for alle unge monstertruck-fans.

   Leter du etter en gøyal leke eller gave til jenter eller gutter som liker Monster Jam® kjøretøy? LEGO® Technic Monster Jam Grave Digger® 42118 pullback-modellen er stappfull av funksjoner som garantert faller i smak hos barn. Autentiske detaljer som Grave Digger-grafikk med gjenferd- og ild-detaljer, samt digre dekk, avtakbart flagg og røde frontlykter. Opplev en spennende verden full av episke stunt med Monster Jam, en av verdens mest berømte og ikoniske monstertrucker.Fantastisk 2-i-1-lekePå tide med en ny utfordring? Da har vi gode nyheter til deg! Grave Digger-modellen kan bygges om til en terrengbuggy for enda mer byggemoro. Sjekk ut Instructions PLUS i gratisappen LEGO Building Instructions. Denne interaktive byggeveiledningen inkluderer zoom- og roteringsverktøy som gjør det lettere for barn å bygge.Inspirerer neste generasjon med ingeniørerLEGO Technic universet består av kjøretøy som fungerer og ser ut som virkelighetens kjøretøy, og gir unge LEGO fans en flott innføring i maskinteknikk og mekanikk.

   • 212 deler
   • Alder: Fra 7+
   Generelt
   Artikkelnummer5702016890815
   Leverandørens artikkelnummer42118
   Forpakningsmål
   Bruttovekt0.38 kg
   Høyde9.4 cm
   Lengde26.2 cm
   Bredde14.4 cm
   Lego
   Alder6+ år
   SerieLEGO® Technic