LEGO® City Stunt 60300 Dyreredningstjenestens ATV

  Art nr: 5702016911916
  Send barna ut på eventyr blant ville dyr i dette gøyale settet som inneholder en styrbar ATV, et savannemiljø, en minifi...
   Nettlager:
   På lager (+100)
   Leveres fra nettlager innen 2-7 virkedager, flere tilgjengelige leveringsmetoder.
   Butikklager:


   Betalingsmetoder

   Leveringsmetoder

   Logotype av alternativer

   • Produktdetaljer
   • Produktomtaler
   • Spesifikasjoner

   Produktdetaljer

   Send barna ut på eventyr blant ville dyr i dette gøyale settet som inneholder en styrbar ATV, et savannemiljø, en minifigur av en utforsker, ape- og skorpionfigur.

   La ferske utforskere oppleve naturens under med det inspirerende lekesettet LEGO® City Dyreredningstjenestens ATV (60300). Settet inneholder en tøff terrengbil (ATV) med styrefunksjon, og er utstyrt med gripeverktøy og drone, pluss et lite savannemiljø. Med en utforsker, aper og en sort skorpion ligger alt til rette for spennende dyreredningsoppdrag.En bygge og lekemoro for barnLekebyggesettet leveres med lettforståelige byggeinstruksjoner og Instructions PLUS – en del av gratisappen LEGO Building Instructions for smarttelefoner og nettbrett. Denne interaktive byggeveiledningen med funksjoner for zooming og rotasjon av modellen gjør ferske LEGO byggere til mesterbyggere! Spennende opplevelser i LEGO City LEGO City lekesett med dyrelivtema tar barn med på spennende eventyr blant kjente dyr, i realistiske omgivelser, i kule kjøretøy og sammen med inspirerende figurer som fremmer kreativ rollelek inspirert av virkeligheten.

   • 74 deler
   • Alder: Fra 5+
   Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.
   Generelt
   Artikkelnummer5702016911916
   Leverandørens artikkelnummer60300
   Forpakningsmål
   Bruttovekt0.12 kg
   Høyde4.8 cm
   Lengde15.8 cm
   Bredde14 cm
   Lego
   Alder4+ år
   SerieLEGO® City

   Nyttige tips