• 148 deler
 • Alder: Fra 5+

Denne flotte, røde traktoren har mange realistiske detaljer som garantert faller i smak hos barn. Gøyale figurer og tilbehør gir timevis med gøyal LEGO® lek!

Stimuler barns kreativitet med LEGO® City Traktor (60287) lekesettet. Den flotte traktorleken har realistiske funksjoner som store bakhjul, tippbar skuffe og hevbar bom. Det er duket for gøyal bondegårdslek med minifigurer av en bonde og datteren hans, en kaninfigur, to høyballer og en kasse med grønnsaker. Perfekt for jenter og gutter fra fem år Enkle byggeinstruksjoner følger med i LEGO esken, og du kan også laste ned Instructions PLUS, som er en del av gratisappen LEGO Building Instructions for smarttelefon og nettbrett. Instructions PLUS er en interaktiv veiledning med fantastiske verktøy for zooming og rotering, som forvandler ferske byggere til mesterbyggere. Kule kjøretøy fra LEGO City Med LEGO Kule kjøretøy lekesettene kan barn utforske realistiske kjøretøy og maskiner og leke med gøyale figurer i inspirerende rollespillek, mens de samtidig utvikler fysiske ferdigheter og selvtillit gjennom bygging og lek.

• Gi kreativiteten ekstra kraft med det ikoniske lekesettet LEGO® City Traktor (60287). Settet er en imponerende introduksjon til LEGO Citys spennende verden og passer perfekt for jenter og gutter fra fem år og oppover.
• Hva inneholder esken? Alt barn trenger for å bygge en tøff leketraktor med mange realistiske funksjoner samt to høyballer, en kasse med grønnsaker, minifigurer av en bonde og datteren hans og en kaninfigur.
• LEGO® City Traktor (60287) har digre bakhjul, tippbar skuffe, hevbar bom og førerhus til en minifigur. Barn kan kombinere den med andre LEGO lekesett og lage flotte utstillingsmodeller for enda mer moro.
• Byggesettet LEGO® City Traktor er flott som gave til jul, bursdag og alle andre anledninger. Passer for jenter og gutter fra fem år og oppover.
• Ferdigbygget er traktoren er 10 cm høy, 17 cm lang og 7 cm bred.
• Inkluderer tilbehørselementer som to høyballer og en kasse med gresskar, eple og gulrøtter.
• Inkluderer trykte byggeinstruksjoner og Instructions PLUS, en interaktiv byggeveiledning for barn. Instructions PLUS er en del av gratisappen LEGO® Building Instructions for smartenheter.
• Leker i LEGO® City Kule kjøretøy serien inspirerer barn til morsom og kreativ lek og hjelper dem å utvikle fysiske ferdigheter og selvtillit mens de utforsker de mange kjøretøyene og scenarioene som alle er basert på virkeligheten.
• Alle LEGO® komponenter oppfyller strenge bransjestandarder. De er ensartede, kompatible og gøyale å bygge med, og slik har det vært siden 1958.
• LEGO® komponenter slippes i bakken, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Generelt
Artikkelnummer5702016889727
Leverandørens artikkelnummer60287
Forpakningsmål
Bruttovekt0.34 kg
Høyde19.1 cm
Lengde26.2 cm
Bredde6.1 cm
Lego
Alder4+ år
SerieLEGO® City
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

LEGO® City 60287 Traktor

Art nr: 5702016889727
  Nettlager:
  Ikke på lager
  Produktet er ikke tilgjengelig for kjøp fra nettlager.
  Butikklager:
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.