• 3341 deler
 • Alder: fra 18+

Med det slående settet LEGO® Art Andy Warhols Marilyn Monroe med 4-i-1 kunstverk og lydspor får du en helt ny og unik måte å slappe av på.

Har du noensinne drømt om å skape ditt eget Andy Warhol-bilde? Nå kan du lage en kopi av Warhols ikoniske portrett av Marilyn Monroe i knall rosa – eller du kan velge å lage et portrett i helt nye farger. Mens du bygger kan du høre på et opptak, hvor du får vite overraskende ting om Andy Warhol og Marilyn Monroe. Når du er ferdig med portrettet, utstyrer du det med en eksklusiv signaturflis før du henger det opp eller setter det på en hylle.

Hvis du er fan av Andy Warhol eller Marilyn Monroe, er dette settet for deg. Gjenskap et ikonisk kunstverk med settet LEGO® Art Andy Warhols Marilyn Monroe (31197). Gi deg selv en pause fra hverdagen med en avslappende og engasjerende aleneaktivitet. Kreativt prosjekt Gjenskap Andy Warhols berømte popkunst-portrett av Marilyn Monroe. Mens du bygger kan du høre på et lydspor fullt av overraskende detaljer, som tar deg med inn i kunstens og kreativitetens verden. Fullfør modellen med en eksklusiv signaturflis før du henger opp bildet eller setter det på en hylle. Fullt fokus Du trenger ikke å være kunstner eller samle på LEGO modeller for å ha glede av dette veggkunst-settet. Når du er ferdig med modellen, har du fått et blikkfang du kan være stolt av. Dette LEGO kunstsettet er en del av en serie med inspirerende byggesett for voksne som liker popkultur, kunst, design og arkitektur. Settet er flott som gave til alle (inkludert deg selv) som er på utkikk etter et nytt prosjekt.

Generelt
Artikkelnummer5702016677683
Leverandørens artikkelnummer31197
Forpakningsmål
Bruttovekt1.686 kg
Høyde41.5 cm
Lengde5.3 cm
Bredde40.4 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

LEGO® Art 31197 Andy Warhols Marilyn Monroe

Art nr: 5702016677683
  Nettlager:
  Ikke på lager
  Produktet er ikke tilgjengelig for kjøp fra nettlager.
  Butikklager:
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.