✓ Klart til henting innen 2 timer ✓ 120 dagers åpent kjøp ✓ Gratis frakt til butikk

 • 3167 deler
 • Alder: fra 18+

Dyrk superheltinteressen din med det unike settet LEGO® kunst: Marvel Studios Iron Man, som inkluderer en 3-i-1-modell og et engasjerende lydspor.

Har du noensinne drømt om å eie en Iron Man-drakt? Nå har du sjansen med dette settet, hvor du kan bygge én av i alt tre forskjellige utgaver av den ikoniske drakten. Du kan også kjøpe tre sett, slik at du får alle tre draktene. Det inkluderte opptaket gjør den kreative opplevelsen enda bedre og gir deg ekstra informasjon om prosjektet. Når drakten er ferdig, kan du utstyre den med en Marvel Studios-signaturflis og vise den fram.

Er du fan av superhelter, har vi et spennende sett for deg. Bygg ett av tre portretter av den ikoniske Iron Man-drakten med settet LEGO® kunst: Marvel Studios Iron Man (31199), og ta deg en deilig pause fra hverdagen. Genialt prosjekt Bygg ett av tre detaljerte portretter av Iron Mans drakt – enten MARK III, HULKBUSTER MARK I eller MARK LXXXV. Og for enda mer moro kan du kjøpe og sette sammen tre sett til den ultimate Iron Man-drakten. Mens du bygger, kan du nå lytte til et interessant lydspor som byr på både historier og kule detaljer om settet. Fullfør prosjektet med en Marvel Studios-signaturplate før du henger opp modellen eller plasserer den på en hylle. Kunstpause Du trenger ikke å være kunstner eller ha mange LEGO modeller for å ha glede av å bygge dette veggkunst-settet. LEGO kunstsettet er en del av en samling byggesett med temaene musikk, kunst, design og arkitektur. De er flotte gaver til alle (inkludert deg selv) som er på utkikk etter et nytt prosjekt.

Generelt
Artikkelnummer5702016677706
Leverandørens artikkelnummer31199
Forpakningsmål
Bruttovekt1.702 kg
Høyde41.5 cm
Lengde5.3 cm
Bredde40.4 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

LEGO® Art 31199 Marvel Studios Iron Man

Art nr: 5702016677706
1 59900
  Nettlager:
  Ikke på lager
  Produktet er ikke tilgjengelig for kjøp fra nettlager.
  Butikklager:
  Kjøpeutbytte som Coop-medlem
  Kjøpeutbytte som Coop-medlem
  Klikk og hent innen 2 timer
  Klikk og hent innen 2 timer
  120 dager åpent kjøp
  120 dager åpent kjøp
  Hent i butikk - gratis og enkelt
  Hent i butikk - gratis og enkelt
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.