LEGO® NINJAGO® 71770 Zanes gulldrage-jager

  Art nr: 5702017152028
  Supertøff NINJAGO® lekejager med utfellbare vinger samt tre minifigurer som barn kan bruke for å iscenesette luftkamper...
   Nettlager:
   På lager (6-20)
   Butikklager:
   Dine leveringsalternativer
   Finn alternativer og pris for levering ved å søke på ditt postnummer

   Kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer
   Hent i butikk etter bare to timer
   Gebyrfri faktura med Walley
   120 dagers åpent kjøp


   • Produktdetaljer
   • Produktomtaler
   • Spesifikasjoner

   Produktdetaljer

   Supertøff NINJAGO® lekejager med utfellbare vinger samt tre minifigurer som barn kan bruke for å iscenesette luftkamper mellom det gode og det onde.

   Ta av for spennende eventyr høyt til værs med Zanes gulldrage-jager. Onde General Vangelis har stjålet Coles gulljå-elementvåpen, og du må ta det tilbake! Gjør deg klar til kamp ved å sette jageren i gulldragemodus, og fold ut vingene så jageren ser ut som en kjempetøff, flygende ninja-stjerne. Bare du kan forhindre at NINJAGO® by blir infisert av skadelige krystaller!

   LEGO® NINJAGO® Zanes gulldrage-jager (71770) for barn fra sju år lar barn gjenskape actionfylte scener fra TV-serien NINJAGO: Crystallized. Den imponerende NINJAGO jageren har en cockpit med plass til ninja- minifigurer samt utfellbare vinger som får den til å ligne på en flygende ninja-stjerne. Styrk barns ninja-interesse med dette flotte lekesettet Ninja-byggesettet inkluderer minifigurer av Gulldrage-Cole med et par gulldragevinger med pigger, Gull-Zane og General Vangelis, og gir barn muligheten til å iscenesette heftige kamper mellom det gode og det onde i NINJAGO by. Populære leker for små ninjaer NINJAGO leker tar barn med til en spennende verden full av fantasy-action, hvor de kan bli med på spennende eventyr når Cole, Kai, Nya og resten av ninja-gjengen går til kamp mot farlige fiender. Den store samlingen inkluderer roboter, biler, drager og templer.

   • 258 deler
   • Alder: Fra 7+
   Generelt
   Artikkelnummer5702017152028
   Leverandørens artikkelnummer71770
   Forpakningsmål
   Bruttovekt0.48 kg
   Høyde6 cm
   Lengde35.2 cm
   Bredde19 cm
   Lego
   Alder6+ år
   SerieLEGO® NINJAGO®