• 254 deler
 • Alder: Fra 7+

Barn kan spore opp og fange to dinosaurer med terrengkjøretøyet, og gjenskape actionfylt moro fra filmen Jurassic World Dominion med dette gøyale lekesettet.

Lag dine egne spennende dinosaureventyr med dette flotte lekesettet som er inspirert av filmen Jurassic World Dominion! Det inneholder en tøff terrengbil med dinosaursporer og tilhenger med dinosaurbur som kan åpnes. Iscenesett actionfylte situasjoner med minifigurene av Ian Malcom, Dr. Ellie Sattler og en vakt samt figurer av en pyroraptor og en dilophosaurus.

Med det spennende lekesettet Pyroraptor- og Dilophosaurus-transport (76951) kan barn ta på seg rollen som kjente figurer fra filmen Jurassic World Dominion, og spore opp dinosaurer. Terrengbilen har plass til to minifigurer, en avtakbar dinosaursporer og en avtakbar tilhenger med bur som kan åpnes og har plass til en dinosaurfigur. Settet inkluderer også LEGO® minifigurer av Ian Malcolm, Dr. Ellie Sattler og en vakt med bedøvelsespistol samt dinosaurfigurer av en pyroraptor og en dilophosaurus for fantasifull lek. Et førsteklasses sett Dette byggesettet er en flott gave som trendinteresserte barn kan imponere vennene sine med. Passer for barn fra sju år og oppover og inkluderer enkle instruksjoner som gjør at selv LEGO nybegynnere føler mestring når de bygger. Gøy for alle aldersgrupper LEGO® Jurassic World serien inkluderer byggeleker for fans i alle aldre, enten de vil gjenskape berømte scener, bruke flere sammen for ekstra lekemuligheter eller ganske enkelt bygge og stille ut de imponerende modellene.

Generelt
Artikkelnummer5702016973877
Leverandørens artikkelnummer76951
Forpakningsmål
Bruttovekt0.44 kg
Høyde6.2 cm
Lengde28.2 cm
Bredde26 cm
Lego
Alder6+ år
SerieLEGO® Jurassic World™
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

LEGO® Jurassic World™ 76951Pyroraptor- og Dilophosaurus-transport

Art nr: 5702016973877
  Nettlager:
  På lager (+20)
  Leveres fra nettlager innen 2-7 virkedager, flere tilgjengelige leveringsmetoder.
  Butikklager:
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.