• 181 deler
 • Alder: Fra 6+

Barn kan gjenskape dramatiske scener fra filmen Jurassic World Dominion og finne på egne fortellinger med lastebilen, buret, sykkel, to dinosaurer og mer.

Sjekk ut dette fantastiske lekesettet som er inspirert av filmen Jurassic World Dominion. Det inkluderer minifigurer av Maisie og Rainn Delacourt, dinosaurene Blue og Beta, lastebil, sykkel og dinosaurbur med felle samt kyllinglår som dinosaur-åte. Det er bare å bygge i vei og finne på masse spennende og actionfylte eventyr.

Dinosaur- og bilinteressert barn vil elske settet LEGO® Jurassic World Velociraptor-felle for Blue og Beta (76946). Settet er inspirert av en spennende scene i filmen Jurassic World Dominion og inkluderer en byggbar lekelastebil, sykkel og dinosaurbur med felle og kyllinglår som åte for dinosaurene. Kreativ lek Lekesettet for barn fra seks år og oppover inkluderer også minifigurer av Maisie og Rainn Delacourt med bedøvelsespistol samt dinosaurfigurer av Blue og Beta som barn kan bruke i gøyal og fantasifull rollelek. Esken inkluderer brukervennlige instruksjoner som gjør at selv nybegynnere kan bygge modellene og føle mestring. Settet kan kombineres med andre byggeleker i LEGO Jurassic World serien for enda mer actionfylt lek. Fantastiske gaver Den populære LEGO Jurassic World produktserien inneholder gaveideer for fans i alle aldre og inkluderer støpte, byggbare dinosaurfigurer, minifigurer og detaljerte kjøretøy som kan lekes med og stilles ut.

Generelt
Artikkelnummer5702016913521
Leverandørens artikkelnummer76946
Forpakningsmål
Bruttovekt0.34 kg
Høyde6.2 cm
Lengde26 cm
Bredde19 cm
Lego
Alder6+ år
SerieLEGO® Jurassic World™
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

LEGO® Jurassic World™ 76946 Velociraptor-felle for Blue og Beta

Art nr: 5702016913521
  Nettlager:
  På lager (+20)
  Leveres fra nettlager innen 2-7 virkedager, flere tilgjengelige leveringsmetoder.
  Butikklager:
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.