LEGO® City Fire 60320 Brannstasjon

  Art nr: 5702017161518
  Overrask en liten hverdagshelt med dette LEGO® City brannstasjonssettet, med mange flotte detaljer som garantert vil fal...
  Fra butikk:
  På lager (6-20)
  Butikklager:
  Dine leveringsalternativer
  Finn alternativer og pris for levering ved å søke på ditt postnummer

  Kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer
  Hent i butikk etter bare to timer
  Gebyrfri faktura med Walley
  120 dagers åpent kjøp

  Betalingsmetoder

  Logotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativer

  Leveringsmetoder

  Logotype av alternativer

  • Produktdetaljer
  • Produktomtaler
  • Spesifikasjoner

  Produktdetaljer

  Overrask en liten hverdagshelt med dette LEGO® City brannstasjonssettet, med mange flotte detaljer som garantert vil falle i smak hos barn som liker actionfylte brannslokkingsoppdrag.

  Bli med når Finn McCormack, Freya McCloud og kollegaene deres drar ut på actionfylte brannslokkingsoppdrag fra byens brannstasjon. Sjekk ut kontrollrommet og brannkonstablenes oppholdsrom, skli ned brannmannstangen til maskinrommet. Å, åh ... de må redde en katt ned fra et tre og slokke en brann samtidig! Ta med deg redningsstigen, få brannhelikopteret i luften og sett deg bak rattet på brannbilen. Nå gjelder det!

   

  Den tre etasjer høye LEGO® City brannstasjonen (60320) huser et kontrollrom, oppholdsrom for brannkonstablene, resepsjon og garasje. Settet inkluderer også et helikopter som skyter ut LEGO vannelementer, og en brannbil som skyter ut vanndartelementer. Med brannkonstabel-minifigurer, inkludert to fra LEGO City TV-serien, samt figurer av en katt og en hund er det duket for ildfull lek! Barn kan utvide settet med den inkluderte LEGO veiplaten. Gøyal bygging for barn fra seks år og oppover Settet inkluderer en trykket byggeveiledning og interaktive, digitale byggeinstruksjoner. Den intuitive, digitale veiledningen i gratisappen LEGO Building Instructions for smarttelefon og nettbrett, har verktøy for zooming og rotering som gjør det mulig for barn å visualisere modeller fra alle vinkler mens de bygger. LEGO Citys spennende verden LEGO City lekesett inspirerer til fantasifull rollelek hvor barna selv bestemmer hva som skal skje. Settene inneholder bygninger med mange funksjoner, kule kjøretøy og fartøy og spennende figurer.

  • 540 deler
  • Alder: Fra 6+
  Generelt
  Artikkelnummer5702017161518
  Leverandørens artikkelnummer60320
  Forpakningsmål
  Bruttovekt1.34 kg
  Høyde9.2 cm
  Lengde37.4 cm
  Bredde35.2 cm
  Lego
  Alder6+ år
  SerieLEGO® City