-30 %
  • 540 deler
  • Alder: Fra 6+

Overrask en liten hverdagshelt med dette LEGO® City brannstasjonssettet, med mange flotte detaljer som garantert vil falle i smak hos barn som liker actionfylte brannslokkingsoppdrag.

Bli med når Finn McCormack, Freya McCloud og kollegaene deres drar ut på actionfylte brannslokkingsoppdrag fra byens brannstasjon. Sjekk ut kontrollrommet og brannkonstablenes oppholdsrom, skli ned brannmannstangen til maskinrommet. Å, åh ... de må redde en katt ned fra et tre og slokke en brann samtidig! Ta med deg redningsstigen, få brannhelikopteret i luften og sett deg bak rattet på brannbilen. Nå gjelder det!

 

Den tre etasjer høye LEGO® City brannstasjonen (60320) huser et kontrollrom, oppholdsrom for brannkonstablene, resepsjon og garasje. Settet inkluderer også et helikopter som skyter ut LEGO vannelementer, og en brannbil som skyter ut vanndartelementer. Med brannkonstabel-minifigurer, inkludert to fra LEGO City TV-serien, samt figurer av en katt og en hund er det duket for ildfull lek! Barn kan utvide settet med den inkluderte LEGO veiplaten. Gøyal bygging for barn fra seks år og oppover Settet inkluderer en trykket byggeveiledning og interaktive, digitale byggeinstruksjoner. Den intuitive, digitale veiledningen i gratisappen LEGO Building Instructions for smarttelefon og nettbrett, har verktøy for zooming og rotering som gjør det mulig for barn å visualisere modeller fra alle vinkler mens de bygger. LEGO Citys spennende verden LEGO City lekesett inspirerer til fantasifull rollelek hvor barna selv bestemmer hva som skal skje. Settene inneholder bygninger med mange funksjoner, kule kjøretøy og fartøy og spennende figurer.

Generelt
Artikkelnummer5702017161518
Leverandørens artikkelnummer60320
Forpakningsmål
Bruttovekt1.35 kg
Høyde37.8 cm
Lengde35.4 cm
Bredde9.4 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

LEGO® City Fire 60320 Brannstasjon

Art nr: 5702017161518
55930
  • Inkludert i kampanje: Kundeavis (Sun Aug 14 2022 - Sat Aug 20 2022)
Butikklager:
Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.