LEGO® DUPLO® Creative Play10977 Min første valp og kattunge med lyd

  Art nr: 5702017153612
  Lær små barn om hverdagsrutiner og hvordan de tar vare på kjæledyr. Den søte katten og hunden lager realistiske lyder so...
  Nettlager*:
  På lager (6-20)
  Butikklager:
  Dine leveringsalternativer
  Finn alternativer og pris for levering ved å søke på ditt postnummer

  Kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer
  Hent i butikk etter bare to timer
  Gebyrfri faktura med Walley
  120 dagers åpent kjøp

  Betalingsmetoder

  Logotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativer

  Leveringsmetoder

  Logotype av alternativer

  • Produktdetaljer
  • Produktomtaler
  • Spesifikasjoner

  Produktdetaljer

  Lær små barn om hverdagsrutiner og hvordan de tar vare på kjæledyr. Den søte katten og hunden lager realistiske lyder som gjør lekeopplevelsen enda morsommere.

  Det barnevennlige dyresettet inneholder søte figurer av en kattunge og en hund, som begge består av to deler. Små dyreelskere kan ha det moro med å plassere kjæledyret sitt i den rullende ringen. Dyrefigurene har en lydfunksjon som gir enda flere muligheter for lek og læring, med lyder som signaliserer når det er tid for mat, lek, søvn og så videre – en flott måte å lære førskolebarn om hverdagsrutiner på.

  Gi barn fra 18 måneder masse gøyal lek og læring med LEGO® DUPLO® Min første valp og kattunge med lyd (10977). Lytt og lær med søte dyr Det barnevennlige dyresettet inneholder søte figurer av en kattunge og en valp, som begge består av to deler. Små dyreelskere kan ha det moro med å plassere kjæledyret sitt i den rullende ringen. Dyrefigurene har en lydfunksjon som gir enda flere muligheter for lek og læring, med lyder som signaliserer når det er tid for mat, lek, søvn og så videre – en flott måte å lære førskolebarn om hverdagsrutiner på. Leken læring for smårollinger LEGO DUPLO leker innbyr til gøyal frilek og utforskning. De inspirerer barn til å uttrykke seg gjennom lek og gjør det mulig for foreldre å delta når barna deres når viktige milepæler i utviklingen sin.

  • 22 deler
  • Alder: Fra 1½+
  Generelt
  Artikkelnummer5702017153612
  Leverandørens artikkelnummer10977
  Forpakningsmål
  Bruttovekt0.48 kg
  Høyde9.6 cm
  Lengde28.2 cm
  Bredde26.2 cm
  Lego
  Alder1,5+ år
  SerieLEGO® DUPLO®