• 915 deler
  • Alder: Fra 7+

Førsteklasses LEGO® City politilekesett som er fullt av fantastiske funksjoner, og gir barn actionfylt lek med fem minifigurer fra LEGO City TV-serien.

Betty, Hacksaw Hank og Vito er i ferd med å rane banken. KRÆSJ! De har laget digre hull i veggene for å stjele gullet, minibanken og seddeltelleren. Skurkene har til og med en drone, så dette er et høyteknologisk angrep! Send inn spesialstyrkene i LEGO® City, mobiliser det nettskytende helikopteret, bryt deg inn i det supersikre panserkjøretøyet og hjelp Rooky Partnur og Sam Grizzled å beskytte byens innbyggere!

Gi barn actionfylt moro med lekesettet LEGO® City Politiutrykning til banken (60317). Settet inkluderer en bankbygning med mange funksjoner, en rengjøringsfirmabil som kan omgjøres til et kupp-kjøretøy for skurkene, et politihelikopter, en politibil og seks minifigurer, inkludert fem populære figurer fra LEGO City Adventures TV-serien. Settet inneholder også et veiplatesystem for tilkobling av settet til andre LEGO lekesett. Bygge- og lekemoro for barn fra sju år og oppover LEGO byggesettet inkluderer en trykket, trinnvis byggeveiledning samt interaktive, digitale byggeinstruksjoner. Den digitale veiledningen er tilgjengelig i gratisappen LEGO Building Instructions for smarttelefon og nettbrett. Den har verktøy for zooming og rotering som gjør det mulig for barn å visualisere modeller fra alle vinkler mens de bygger. Velkommen til LEGO Citys frie lekeverden LEGO City lekesett gir barn en actionfylt lekeopplevelse, hvor de bestemmer hva som skal skje. De inneholder bygninger med mange funksjoner, realistiske kjøretøy og fly og gøyale figurer som inspirerer til fantasifull frilek.

Generelt
Artikkelnummer5702017161921
Leverandørens artikkelnummer60317
Forpakningsmål
Bruttovekt1.795 kg
Høyde37.8 cm
Lengde48 cm
Bredde9.4 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

LEGO® City Police 60317 Politiutrykning til banken

Art nr: 5702017161921
1 34900
    Butikklager:
    Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.