• 169 deler
  • Alder: Fra 6+

Barn kan gjenoppleve spenning og eventyr fra filmen Jurassic World Dominion med dette dinosaur-lekesettet som blant annet inkluderer en atrociraptor-figur og motorsykkel.

Gjør deg klar til actionfylt lek med dette supre settet som er inspirert av filmen Jurassic World Dominion. På markedet er det en vegg som den rabiate atrociraptoren og en tøff motorsykkel kan brase rett gjennom, kamparena med plass til to små dinosaurer samt minifigurer av Owen Grady og Rainn Delacourt.

Fans kan gjenskape spennende scener fra filmen Jurassic World Dominion med byggesettet Motorsykkeljakt på Atrociraptor (76945). Settet er perfekt som gave til barn fra seks år og oppover, som fortjener en belønning, og inkluderer en bevegelig atrociraptor-figur, motorsykkel og et klossebygd marked med en veltbar vegg og roterende dinosaur-kamparena. Actionfylt rollelek Dette bærbare settet inkluderer minifigurer av Owen Grady og Rainn Delacourt med en bedøvelsespistol samt små dinosaurfigurer og byr på kreativ og gøyal rollelek. Settet inkluderer trinnvise instruksjoner som gjør at selv nybegynnere har glede av byggeprosessen, og settet kan brukes sammen med T. rex og Atrociraptor på rømmen (76948) for enda mer actionfylt lek. Dinosaurmoro! LEGO® Jurassic World sett inneholder støpte, byggbare dinosaurfigurer, minifigurer og detaljerte kjøretøy som barn kan bruke for å gjenskape scener fra filmene og tv-seriene, lage egne fortellinger eller rett og slett bygge og stille ut.

Generelt
Artikkelnummer5702016913514
Leverandørens artikkelnummer76945
Forpakningsmål
Bruttovekt0.293 kg
Høyde14.1 cm
Lengde26.2 cm
Bredde6.1 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

LEGO® Jurassic World™ 76945 Motorsykkeljakt på Atrociraptor

Art nr: 5702016913514
24900
    Butikklager:
    Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.