LEGO® City Great Vehicles 60325 Betongblander

  Art nr: 5702017161556
  Anleggsmaskin-interesserte barn fra fire år og oppover vil elske lekesettet LEGO® City Betongblander, som inkluderer ver...
   Andre butikker:
   På lager (+20)
   Butikklager:
   Dine leveringsalternativer
   Finn alternativer og pris for levering ved å søke på ditt postnummer

   Kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer
   Hent i butikk etter bare to timer
   Gebyrfri faktura med Walley
   120 dagers åpent kjøp

   Betalingsmetoder

   Logotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativer

   Leveringsmetoder

   Logotype av alternativer

   • Produktdetaljer
   • Produktomtaler
   • Spesifikasjoner

   Produktdetaljer

   Anleggsmaskin-interesserte barn fra fire år og oppover vil elske lekesettet LEGO® City Betongblander, som inkluderer verktøy og to minifigurer.

   Bli med når anleggsarbeiderne i LEGO® City setter seg i den kjempetøffe betongblandebilen. Kjør til anleggsplassen, og fjern det gamle fundamentet ved hjelp av trykkluftboret og trillebåren. Fell ned rennen, og roter trommelen for å helle ut betongen. Når du er ferdig med jobben, laster du verktøyet om bord og kjører til neste jobb!

   Få fart på barnas fantasi med LEGO® City Betongblander (60325). Lekekjøretøyet har førerhus som kan åpnes, og roterende trommel, og det følger med et trykkluftbor, trillebår og veiarbeidsskilt. Med to minifigurer av anleggarbeidere er det duket for timevis med kreativ lek. Passer for jenter og gutter fra fire år og oppover Dette 4+-lekesettet gir barn en myk start med et forhåndslaget startkloss-understell som utgangspunkt for byggingen. En trinnvis byggeveiledning med bilder samt interaktive, digitale byggeinstruksjoner i gratisappen LEGO Building Instructions for smarttelefon og nettbrett, følger også med. Den digitale veiledningen har verktøy for zooming og rotering som gjør det mulig for barn å visualisere hver modell mens de bygger. Barn utforsker verden gjennom lek Barn vokser opp omgitt av fantastiske kjøretøy og maskiner, og med byggesettene i LEGO City Kule kjøretøy kan de utforske dem på nært hold. Serien består av realistiske modeller og gøyale figurer som inspirerer barn til fantasifull frilek.

   • 85 deler
   • Alder: Fra 4+
   Generelt
   Artikkelnummer5702017161556
   Leverandørens artikkelnummer60325
   Forpakningsmål
   Bruttovekt0.32 kg
   Høyde4.6 cm
   Lengde26 cm
   Bredde19 cm
   Lego
   Alder4+ år
   SerieLEGO® City