• 247 deler
  • Alder: Fra 8+

Barn og bilinteresserte vil garantert like denne LEGO® samlerversjonen av den innovative, helelektriske hyperbilen Lotus Evija, som er perfekt både til lek og utstilling.

Bli kjent med et av verdens mest innovative kjøretøy – Lotus Evija. Nå kan du samle på, bygge og utforske denne fantastiske LEGO® Speed Champions kopien av den helelektriske hyperbilen, som har fått en spektakulær aerodynamisk formgivning. Når du har fullført modellen, kan du stille den ut eller plassere Lotus-føreren bak rattet og dra til racerbanen!

Modellen av LEGO® Speed Champions Lotus Evija (76907) gjengir den helelektriske hyperbilens enkle eleganse og innovative design. Denne engasjerende byggemodellen passer perfekt for barn og bilentusiaster i alle aldre og kan både stilles ut og lekes med. Digitale byggeinstruksjoner Denne lekebilen for samlere inkluderer trykte og digitale byggeinstruksjoner. De interaktive, digitale byggeinstruksjonene finner du i gratisappen LEGO Building Instructions for smarttelefon og nettbrett og inkluderer verktøy for zooming og rotering som gjør at du kan se modellen fra alle kanter mens du bygger. Bygg ikoniske kjøretøy LEGO Speed Champions lekesett inkluderer miniversjoner av noen av verdens beste og mest kjente biler. Disse modellene passer like godt til utstilling som til bruk i spennende billøp, i konkurranse med andre biler i Speed Champions serien.

Generelt
Artikkelnummer5702017156712
Leverandørens artikkelnummer76907
Forpakningsmål
Bruttovekt0.292 kg
Høyde14.1 cm
Lengde26.2 cm
Bredde7.2 cm
Lego
SerieLEGO® Speed Champions
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

LEGO® Speed Champions 76907 Lotus Evija

Art nr: 5702017156712
24900
    Butikklager:
    Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.