-30 %
  • 275 deler
  • Alder: Fra 6+

Introduser barn for spennende romforskning med dette NASA-inspirerte lekesettet som inkluderer et månekjøretøy og tre astronaut-minifigurer.

Bli med astronautene på NASA-inspirerte oppdrag, hvor de skal hente en meteoritt på månen. Gå om bord i månekjøretøyet, sikre dørene og kjør til bestemmelsesstedet. Plasser flagget der meteoritten landet, og sett i gang med utgravingsarbeidet. Undersøk meteoritten innvendig ved hjelp av verktøyene og månekjøretøyets skanner og borearmer. Når du har slått fast at steinen fra verdensrommet ikke er farlig for mennesker, kan du ta den om bord og kjøre tilbake til basen!

Gi romfartsinteresserte barn en flott overraskelse med det NASA-inspirerte settet LEGO® City Månekjøretøy (60348). Månekjøretøyet har 12 hjul, så det kan manøvreres i alle retninger, to inspeksjonsarmer og plass til tre astronaut-minifigurer samt et meteoritt-scenario som får i gang leken. For enda mer moro kan settet brukes sammen med andre sett i serien LEGO City i verdensrommet. LEGO byggeleke for barn fra seks år og oppover Lekesettet inkluderer en trinnvis bildeveiledning og digitale byggeinstruksjoner. Den intuitive, digitale veiledningen er tilgjengelig i gratisappen LEGO Building Instructions for smarttelefon og nettbrett. Den har verktøy for zooming og rotering som gjør det mulig for barn å visualisere modeller fra alle vinkler mens de bygger. Velkommen til fantasiens univers Lekesett i LEGO City Space serien inkluderer modeller med mange funksjoner, som er inspirert av virkelige NASA-maskiner, -kjøretøy og -romfartøy, samt gøyale astronaut-figurer som inspirerer til spennende frilek basert på ekte romreiser.

Generelt
Artikkelnummer5702017161730
Leverandørens artikkelnummer60348
Forpakningsmål
Bruttovekt0.46 kg
Høyde26.2 cm
Lengde28.2 cm
Bredde5.9 cm
Lego
SerieLEGO® City
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

LEGO® City Space Port 60348 Månekjøretøy

Art nr: 5702017161730
27930
  • Inkludert i kampanje: Kundeavis (Sun Aug 14 2022 - Sat Aug 20 2022)
Butikklager:
Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.