• 159 deler
 • Alder: Fra 6+

Med LEGO® Creator 3-i-1 Superrobot kan du gi barn actionfylt lek i framtiden, og etterpå kan de bygge roboten om til jetfly eller en dragemodell.

Med denne spektakulære superroboten kan du reise inn i framtiden og få fantastiske opplevelser! Den ufattelig sterke superroboten beskytte byer og har vinger så den kan fly høyt til himmels. Etterpå kan roboten bygges om til en bevegelig drage eller et kjapt jetfly med regulerbare vinger for enda mer futuristisk moro. Klossene kan også brukes til å bygge noe helt nytt og annerledes. Med dette flotte 3-i-1-settet er valget ditt!

Gi LEGO® fans fra sju år muligheten til å finne på futuristiske og actionfylte fortellinger med settet Creator 3-i-1 Superrobot (31124). Den imponerende roboten har hode, bein, føtter, armer, hender og vinger som er bevegelige, og gir barn alt de trenger for engasjerende og gøyal rollelek. 3-i-1-byggeleker for barn Dette 3-i-1-byggesettet fra LEGO Creator byr på tre forskjellige lekeopplevelser for barn. De kan bygge en bevegelig superrobot med vinger på ryggen og deretter bygge den om til en bevegelig robotdrage eller et kult jetfly med regulerbare vinger. Med LEGO 3-i-1-sett tar leken aldri slutt 3-i-1-byggeleker fra LEGO Creator byr på timevis med lek med hele tre forskjellige modeller å velge mellom i hver eske! Den store kolleksjonen med byggbare Creator 3-i-1-sett inspirerer barn til fantasifull lek og inkluderer alt fra tigere til biler og lynraske jetfly.

Generelt
Artikkelnummer5702017117461
Leverandørens artikkelnummer31124
Forpakningsmål
Bruttovekt0.2 kg
Høyde4.8 cm
Lengde19.2 cm
Bredde14.2 cm
Lego
Alder6+ år
SerieLEGO® Creator
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

LEGO® Creator 31124 Superrobot

Art nr: 5702017117461
  Nettlager:
  På lager (+50)
  Leveres fra nettlager innen 2-7 virkedager, flere tilgjengelige leveringsmetoder.
  Butikklager:
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.