LEGO® DUPLO® 10980 Grønn byggeplate

  Art nr: 5702017194882
  Med denne grønne 24 x 24-knotters basisplaten får små byggmestere det beste underlaget for å skape, leke og stille ut mo...
   Nettlager:
   På lager (+100)
   Butikklager:
   Dine leveringsalternativer
   Finn alternativer og pris for levering ved å søke på ditt postnummer

   Kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer
   Hent i butikk etter bare to timer
   Gebyrfri faktura med Walley
   120 dagers åpent kjøp

   Betalingsmetoder

   Logotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativer

   Leveringsmetoder

   Logotype av alternativer

   • Produktdetaljer
   • Produktomtaler
   • Spesifikasjoner

   Produktdetaljer

   Med denne grønne 24 x 24-knotters basisplaten får små byggmestere det beste underlaget for å skape, leke og stille ut modellene sine.

   Klosser sitter fast uansett vinkel (også opp ned) på denne grønne 24 x 24-knotters basisplaten! Platen byr på en hel verden av lekemuligheter – den kan være alt fra en hage med gress til en eksotisk jungel, fra bratte fjellsider til en kul, grønn flymaskin. Og når barna er ferdig med å bygge, fungerer platen som et praktisk underlag for transport og utstilling av alt det flotte de har bygget.

   LEGO® DUPLO® Grønn byggeplate (10980) er 38 x 38 cm og er det perfekte underlaget for bygging, lek og utstilling av byggemodeller. Passer for barn fra 18 måneder. Styrk ferdighetene til førskolebarn Denne grønne 24 x 24-knotters basisplaten er det perfekte byggeunderlaget for små byggmestere. Klossene blir sittende fast uansett vinkel (også opp ned!), og platen byr på en hel verden av fantasifulle lekemuligheter – fra gresskledde hager til eksotiske jungler, fra bratte fjellsider til kule, grønne flymaskiner. Og når barna er ferdig med å bygge, fungerer platen som et praktisk underlag for transport og utstilling av alt det flotte de har bygget. Leken læring for småbarn LEGO DUPLO leker styrker barns selvtillit. De inspirerer barn til å uttrykke seg gjennom gøyal frilek og lar foreldre være med når barna når viktige milepæler i utviklingen.

   • 1 del
   • Fra: 1½+
   Generelt
   Artikkelnummer5702017194882
   Leverandørens artikkelnummer10980
   Forpakningsmål
   Bruttovekt0.3 kg
   Høyde0.8 cm
   Lengde38.4 cm
   Bredde38.2 cm
   Lego
   Alder1,5+ år
   SerieLEGO® DUPLO®