• 32 deler
  • Alder: Fra 6+

Barn vil synes det er moro å kunne hjelpe ninjahelten sin med å finpusse Spinjitzu-ferdighetene sine med denne flotte NINJAGO® spinneleken.

Nå kan barn hjelpe Lloyd med å trene opp Spinjitzu-ferdighetene sine med denne actionfylte lekespinneren. Plasser Lloyd i spinneren, trekk i utløsersnoren og se hvor fort han spinner rundt. Gi Lloyd nye utfordringer, og se om han klarer å unngå de tre brennende bombene. Det er din jobb å gjøre Lloyd klar til kamp!

 

Med det gøyale og interaktive lekesettet Lloyds Spinjitzu-ninjaopplæring (70689) kan NINJAGO® fans fra seks år og oppover hjelpe helten sin å mestre Spinjitzu med en gøyal og interaktiv lekespinner. De får timevis med actionfylt rollelek, hvor de trener Lloyd med krevende utfordringer. Gå i spinn! Barn kan plassere Lloyd i spinnerleken, trekke i utløsersnoren og se på mens han spinner fort og prøver å unngå tre brennende bomber. I mars 2022 får Lloyd-minifiguren en helt ny og eksklusiv elementkraft-design. En gøyal digital opplevelse for byggere Lekesettet inkluderer interaktive, digitale byggeinstruksjoner som gir en enda bedre byggeopplevelse. Instruksjonene finner du i gratisappen LEGO® Building Instructions for smarttelefon og nettbrett, og appen inneholder verktøy for zooming og rotering som lar deg visualisere modellen mens du bygger. Du kan også lagre fremdriften din i appen.

Generelt
Artikkelnummer5702017151663
Leverandørens artikkelnummer70689
Forpakningsmål
Bruttovekt0.11 kg
Høyde24 cm
Lengde19 cm
Bredde4 cm
Lego
Alder6+ år
SerieLEGO® NINJAGO®
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

LEGO® NINJAGO® 70689 Lloyds Spinjitzu-ninjaopplæring

Art nr: 5702017151663
    Nettlager:
    På lager (+100)
    Leveres fra nettlager innen 2-7 virkedager, flere tilgjengelige leveringsmetoder. Grunnet stor pågang må det forventes noe lenger leveringstid.
    Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.