LEGO® Technic 42140 Appstyrt, ombyggbart kjøretøy

  Art nr: 5702017155784
  Få to kjøretøy i ett med settet LEGO® Technic Appstyrt, ombyggbart kjøretøy, og se hvordan kjøretøyet vipper rundt når d...
   Nettlager:
   På lager (+20)
   Leveres fra nettlager innen 2-7 virkedager, flere tilgjengelige leveringsmetoder.
   Butikklager:
   Dine leveringsalternativer
   Finn alternativer og pris for levering ved å søke på ditt postnummer

   Kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer
   Hent i butikk etter bare to timer
   Gebyrfri faktura med Walley
   120 dagers åpent kjøp

   Betalingsmetoder

   Logotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativer

   Leveringsmetoder

   Logotype av alternativer

   • Produktdetaljer
   • Produktomtaler
   • Spesifikasjoner

   Produktdetaljer

   Få to kjøretøy i ett med settet LEGO® Technic Appstyrt, ombyggbart kjøretøy, og se hvordan kjøretøyet vipper rundt når det kolliderer med veggen.

   Er du klar for det første Flip-kjøretøyet i LEGO® Technics historie? Det appstyrte og ombyggbare LEGO Technic kjøretøyet er to biler i én! På den ene siden har du et aerodynamisk beltekjøretøy, på den andre et beltedrevet letekjøretøy. Begge kjøretøy er konstruert for å tåle de mest ekstreme miljøer på jorden. Bruk appen CONTROL+ for å styre kjøretøyet og se hvordan det vipper rundt når det kolliderer med veggen.

   Barn fra ni år vil elske å leke med LEGO® Technic Appstyrt, ombyggbart kjøretøy 42140. Som det aller første LEGO Technic settet noensinne inneholder dette settet et lekekjøretøy som vipper over så et annet kjøretøy kommer til syne, når det kolliderer med en vegg. Mangler du en vegg? Null problem! Barn kan snu modellen for å bytte mellom kjøretøyene. På den ene siden er det et aerodynamisk beltekjøretøy, på den andre et beltedrevet letekjøretøy. Barn får mye spennende å utforske med fjøring, førerhus og belter på begge kjøretøyene samt et lasteplan på letekjøretøyet. Styr med appen Barn vil synes det er gøy å bruke appen CONTROL+ til å manøvrere kjøretøyet og fullføre artige utfordringer. Hvert kjøretøy ledsages av sin app-opplevelse, og skjermen skifter avhengig av hvilket kjøretøy barnet bruker. En morsom innføring i maskinkonstruksjon Byggbare LEGO Technic modeller har realistiske bevegelser og mekanismer. De er perfekte som gave til alle LEGO byggere som også er interessert i mekanikk og konstruksjon.

   • 772 deler
   • Alder: Fra 9+
   Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.
   Generelt
   Artikkelnummer5702017155784
   Leverandørens artikkelnummer42140
   Forpakningsmål
   Bruttovekt1.2 kg
   Høyde26.2 cm
   Lengde38.2 cm
   Bredde9.4 cm
   Lego
   Alder9+ år
   SerieLEGO® Technic

   Nyttige tips