-30 %
  • 500 deler
  • Alder: Fra 5+

Send barns fantasi i bane med dette NASA-inspirerte romforskningssettet med måneromstasjon og fem astronaut-minifigurer.

Bli med mannskapet om bord på den NASA-inspirerte måneromstasjonen. Ta deg en spasertur høyt over månen for å sjekke at alt er ok med stasjonens solcellepaneler og batteri. Bruk stasjonsarmen til å fange opp meteoren som går i bane rundt stasjonen, og plasser den i lastmodulen for undersøkelse på forskerlaben. Last romkapselen full av prøver du vil ta med hjem, før du unner deg et «lett» måltid og svever av sted til senga!

Send den kreative leken i bane rundt månen med lekesettet LEGO® City Romstasjon på månen (60349). Settet er inspirert av NASA-installasjoner og har mange realistiske funksjoner som inspirerer barn til fantasifull lek, inkludert forsknings- og botanikklaboratorier, en dokkingstasjon for en romkapsel og fem astronaut-minifigurer. For enda mer morsom romfartslek kan settet kombineres med andre LEGO City Space sett. Gøyal opplevelse for barn fra seks år LEGO byggesettet inkluderer en trykket, trinnvis byggeveiledning samt interaktive, digitale byggeinstruksjoner. Den digitale veiledningen er tilgjengelig i gratisappen LEGO Building Instructions for smarttelefon og nettbrett. Den har verktøy for zooming og rotering som gjør det mulig for barn å visualisere modeller fra alle vinkler mens de bygger. Lekesett av en annen verden Lekesett i LEGO City Space serien inkluderer modeller med mange funksjoner, som er inspirert av virkelige NASA-maskiner, -kjøretøy og -romfartøy, samt gøyale astronaut-figurer som inspirerer til spennende frilek basert på ekte romreiser.

Generelt
Artikkelnummer5702017161761
Leverandørens artikkelnummer60349
Forpakningsmål
Bruttovekt0.98 kg
Høyde28.2 cm
Lengde54 cm
Bredde5.9 cm
Lego
SerieLEGO® City
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

LEGO® City Space Port 60349 Romstasjon på månen

Art nr: 5702017161761
55930
  • Inkludert i kampanje: Kundeavis (Sun Aug 14 2022 - Sat Aug 20 2022)
Butikklager:
Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.