LEGO® NINJAGO® 71759 Ninjasett med drage og tempel

  Art nr: 5702017151991
  Med dette lekesettet kan du vise barn hvor gøy det er å bygge med LEGO® klosser. Inkluderer en bevegelig drage, to templ...
  Andre butikker:
  Få på lager
  Butikklager:
  Dine leveringsalternativer
  Finn alternativer og pris for levering ved å søke på ditt postnummer

  Kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer
  Hent i butikk etter bare to timer
  Gebyrfri faktura med Walley
  120 dagers åpent kjøp

  Betalingsmetoder

  Logotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativer

  Leveringsmetoder

  Logotype av alternativer

  • Produktdetaljer
  • Produktomtaler
  • Spesifikasjoner

  Produktdetaljer

  Med dette lekesettet kan du vise barn hvor gøy det er å bygge med LEGO® klosser. Inkluderer en bevegelig drage, to templer og fire minifigurer og passer for barn fra fire år.

  Fly til kamp mot et par sleipe slangekrigere sammen med Nya og ninja-dragen hennes! Fienden er ute etter å stjele drageegget som Kai beskytter i ninja-tempelet. Sleip slange står klar til å ta opp jakten på sin lynraske motorsykkel, mens Kobramekaniker er bevæpnet med et spyd og står klar til å skyte på deg med sin fryktinngytende katapult. Du må vinne kampen om du skal redde NINJAGO® by!

  Ninja-sett med drage og tempel (71759) styrker byggeferdighetene til barn fra fire år og oppover. Lekesettet inkluderer en bevegelig drage, to ninja-templer, to bevegelige trær, et drageegg og minifigurer av ninjaene Kai og Nya og skurkene Kobramekaniker og Sleip slange. Et lekesett som inspirerer små byggere Dette ninja-lekesettet er designet for å gi barn fra fireårsalderen en morsom bygge- og lekeopplevelse. Esken inneholder flere klosseposer, som hver inneholder klosser til en byggbar modell og figur. I tillegg følger det med en startkloss som gir barn et godt utgangspunkt som gjør det enkelt å bygge ferdig dragen. Digital moro for hele familien Lekesettet inkluderer interaktive, digitale byggeinstruksjoner som gir små byggere en enda bedre opplevelse. Instruksjonene finner du i gratisappen LEGO® Building Instructions for smarttelefon og nettbrett, og appen inneholder verktøy for zooming og rotering som lar barn visualisere modellen mens de bygger den. De kan også lagre fremdriften sin i appen.

  • 161 deler
  • Alder: Fra 4+
  Generelt
  Artikkelnummer5702017151991
  Leverandørens artikkelnummer71759
  Forpakningsmål
  Bruttovekt0.48 kg
  Høyde6.2 cm
  Lengde28.2 cm
  Bredde26.2 cm
  Lego
  Alder4+ år
  SerieLEGO® NINJAGO®