LEGO® Friends 41696 Stall med ponnivask

  Art nr: 5702017152707
  Dette lettbygde lekesettet gir små dyrevenner muligheten til å bygge og utfolde seg i kreativ lek, hvor de skal passe på...
   Nettlager:
   På lager (+20)
   Butikklager:
   Dine leveringsalternativer
   Finn alternativer og pris for levering ved å søke på ditt postnummer

   Kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer
   Hent i butikk etter bare to timer
   Gebyrfri faktura med Walley
   120 dagers åpent kjøp

   Betalingsmetoder

   Logotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativer

   Leveringsmetoder

   Logotype av alternativer

   • Produktdetaljer
   • Produktomtaler
   • Spesifikasjoner

   Produktdetaljer

   Dette lettbygde lekesettet gir små dyrevenner muligheten til å bygge og utfolde seg i kreativ lek, hvor de skal passe på en ponni.

   Vask og stell Mias ponni i stallen. Hjelp Meringue opp på den roterende sokkelen for å gi henne en deilig dusj mens hun går rundt. Hjelp Daniel med å strigle og klippe ponniens man, så hun blir ekstra fin. Og som belønning for å ha vært så grei, kan du gi henne et eple!

   La små dyrevenner få oppleve lek og moro med settet LEGO® Friends Stall med ponnivask (41696). Med dette fargerike settet lærer barn fra fire år å bygge og rolleleke med Mia og Daniel på en bondegård, hvor de skal ta vare på en ponnifigur. Enda mer byggemoro Sett i LEGO 4+ serien inneholder smarte funksjoner som gir barn en gøyal og enkel byggeopplevelse. Settene inneholder en nyttig startkloss – det vil si en solid plate som barn kan bygge solide modeller på. I tillegg til enkle, trykte instruksjoner inkluderer settet også en interaktiv, digital veiledning med verktøy for zooming, rotering og visualisering av modellen underveis i byggingen. Veiledningen er en del av gratisappen LEGO Building Instructions for smarttelefon og nettbrett. Utforsk verden gjennom lek LEGO Friends gavesett for barn inneholder figurer som barn kjenner seg igjen, og som inspirerer dem til fantasifull rollelek, hvor de kan gjenskape hendelser fra virkeligheten med hverdagshelter.

   • 60 deler
   • Alder: Fra 4+
   Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.
   Generelt
   Artikkelnummer5702017152707
   Leverandørens artikkelnummer41696
   Forpakningsmål
   Bruttovekt0.14 kg
   Høyde6.2 cm
   Lengde16 cm
   Bredde14 cm
   Lego
   Alder4+ år
   SerieLEGO® Friends