• 517 deler
  • Alder: Fra 6+

Styrk en pandaelskers kreativitet med dette gøyale innredningssettet, som består av et brett med vridbart hode, mange fliser og designinspirasjon.

Lag en søt venn som kan passe på skattene dine! Bygg settet LEGO® DOTS Holder med søt panda, og dekorer den med flisene. Du kan lage en søt og gøyal panda, en tøff og kul panda eller bruke fantasien og finne på en selv. Når du er ferdig, kan du oppbevare større gjenstander i brettet og resten av flisene eller mindre gjenstander i hodet. Lyst på en forandring? Du kan når som helst designe brettet på nytt! #youDOTyou

 

Kjenner du en hobbysett-fan fra seks år som også elsker pandaer? Med det gøyale settet LEGO® DOTS Holder med søt panda (41959) får de begge deler! Dette kreative settet inkluderer en pandakropp formet som et stort brett, og en mindre boks formet som et hode, og som kan åpnes og dreies. Begge deler kan brukes til oppbevaring av større og mindre skatter. Monteringen er enkel og intuitiv, slik at barn kan designe et unikt og personlig pandabrett tilpasset rommet, interessene eller humøret deres. Kreative sett du lager selv Med LEGO DOTS får barn gøyal LEGO lek og kan utfolde seg kreativt mens de bygger og dekorerer mange forskjellige sett. Siden magien ligger i barnas egen fantasi, er alt mulig med dette søte og nyttige pandabrettet. DOTS sett gir kreative barn mange muligheter for gøyal og fantasifull lek.

Generelt
Artikkelnummer5702017155975
Leverandørens artikkelnummer41959
Forpakningsmål
Bruttovekt0.419 kg
Høyde22.5 cm
Lengde28 cm
Bredde5 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

LEGO® DOTS 41959 Holder med søt panda

Art nr: 5702017155975
24900
    Butikklager:
    Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.