• 59 deler
  • Alder: Fra 4+

Gi Spider-Man fans muligheten til å bygge tekno-trehjulingen i lekesettet som inneholder Miles Morales: Spider-Man og superskurken Green Goblin.

Green Goblin flyr høyt over New York City. Bli med Miles Morales: Spider-Man mens han kommer til unnsetning på sin tekno-trehjuling. Ikke bli truffet når Green Goblin sender et av gresskarene sine mot deg. Skyt opp et nett for å fange superskurkens glidefly og redd dagen!

Underhold små nettskytere med dette morsomme LEGO® Marvel Spider-Man kjøretøysettet.
Dette settet er ideelt for fans fra fire år og oppover, og Miles Morales: Spider-Mans tekno-trehjuling (10781) inspirerer til fantasifull lek, når som helst. Marvel-fans kan rollespille actionfylte scener der Miles Morales jakter på Green Goblin og fanger glideflyet med et nøyaktig og treffsikkert nett. Enkel bygging for små Spidey-fans LEGO sett i 4+-serien inneholder morsomme lekeopplevelser for gutter og jenter. Den nyttige startklossen er en robust byggebase som gjør at barna kan komme raskt i gang med å rollespille superhelter. Masse moro for familier Med LEGO sett i 4+-serien kan voksne ha det moro sammen med barna. Voksne som ikke er kjent med LEGO bygging fra før av, kan slappe helt av – dette lekesettet med superhelter inneholder instruksjoner med bilder. Dette gjør det enkelt, selv for barn som nettopp har begynt å lære å lese.

Generelt
Artikkelnummer5702017150642
Leverandørens artikkelnummer10781
Forpakningsmål
Bruttovekt0.14 kg
Høyde14.1 cm
Lengde19.1 cm
Bredde4.6 cm
Lego
Alder3-5 år
SerieLEGO® Marvel Super Heroes
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

LEGO® Spidey 10781 Miles Morales: Spider-Mans tekno-trehjuling

Art nr: 5702017150642
11900
    Butikklager:
    Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.