• 211 deler
  • Alder: Fra 5+

Barn kan dra på stranden hver eneste dag hele sommeren med dette gøyale LEGO® City lekesettet som byr på timevis med fantasifull lek.

Det er en solfylt dag på stranden, og du kan kjøpe en avkjølende godbit fra isselgeren med det gøyale kostymet. Etterpå kan du ta på deg en redningsvest og teste ut padlebrettet. Bare pass deg for krabben! Rydd søppel på stranden der skilpadden har lagt egg før du drar til livredderbygningen. Der finner du masse spennende utstyr og en tøff ATV som du bruker for å beskytte alle på stranden i LEGO® City

Med LEGO® City Livredningstårn på stranda (60328) står de solfylte dagene i kø. Lekesettet inneholder en toetasjes bygning med kontrollrom og masse livredderutstyr, inkludert en tøff ATV. Settet inneholder også en fargerik isvogn og et strandmiljø med en veiplate som gjør at settet kan kobles sammen med andre LEGO lekesett. Med en skilpadde med egg, en krabbe og fire minifigurer er det duket for timevis med fantasifull lek. Digitale byggeinstruksjoner for barn fra fem år og oppover Denne LEGO byggeleken inkluderer en trykket byggeveiledning og interaktive, digitale byggeinstruksjoner. De intuitive, digitale instruksjonene i gratisappen LEGO Building Instructions for smarttelefon og nettbrett, inkluderer verktøy for zooming og rotering som gjør det mulig for barn å visualisere modeller fra alle vinkler mens de bygger. Barn lærer gjennom lek LEGO City sett inkluderer bygninger med mange funksjoner, kule kjøretøy og gøyale figurer. Lekesettene lærer barn om verden med historier og scenarioer som gjenspeiler virkeligheten på gøyale og spennende måter.

Generelt
Artikkelnummer5702017161587
Leverandørens artikkelnummer60328
Forpakningsmål
Bruttovekt0.52 kg
Høyde26.2 cm
Lengde28.2 cm
Bredde5.9 cm
Lego
Alder6-8 år
SerieLEGO® City
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

LEGO® City Community 60328 Livredningstårn på stranda

Art nr: 5702017161587
39900
    Butikklager:
    Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.