LEGO® City Stunt 60332 Heftig stuntsykkel med skorpion

  Art nr: 5702017161945
  Barn kan arrangere spennende stuntshow med settet LEGO® City Heftig stuntsykkel med skorpion, som inkluderer den fryktlø...
   Nettlager:
   På lager (+100)
   Butikklager:
   Dine leveringsalternativer
   Finn alternativer og pris for levering ved å søke på ditt postnummer

   Kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer
   Hent i butikk etter bare to timer
   Gebyrfri faktura med Walley
   120 dagers åpent kjøp

   Betalingsmetoder

   Logotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativer

   Leveringsmetoder

   Logotype av alternativer

   • Produktdetaljer
   • Produktomtaler
   • Spesifikasjoner

   Produktdetaljer

   Barn kan arrangere spennende stuntshow med settet LEGO® City Heftig stuntsykkel med skorpion, som inkluderer den fryktløse Stuntz-bikeren Skorpion Luchadora.

   Få fart på den svinghjuldrevne stuntsykkelen, og gjør deg klar til realistisk action på to hjul med LEGO® City Stuntz teamet! Bli med når LEGO City stunt-helten og wrestling-entusiasten Skorpion Luchadora og skorpionmaskoten hennes utfører spektakulære stunt. Ta av fra rampene i full fart, utfør spenstige manøvre i luften og land på kule måter! Men hold deg fast … denne hornkledde bikeren byr på et show med brodd i!

   Få fart på barnas lek med lekesettet LEGO® City Heftig stuntsykkel med skorpion (60332) som inkluderer en tøff, svinghjuldrevet stuntsykkel og en minifigur av LEGO City Stuntz Skorpion Luchadora med en figur av skorpionmaskoten hennes – duoen som alltid gir publikum det mest spektakulære stuntshowet. Designet for barn fra fem år og oppover Dette stuntsykkel-settet inkluderer en barnevennlig bildeveiledning som viser barn hvordan de kan ha det moro med å bygge LEGO leker på egenhånd. De kan også dele den gøyale byggeopplevelsen med venner og familiemedlemmer. LEGO Citys inspirerende verden LEGO City lekesett plasserer barn i lekens sentrum med kule kjøretøy, byggverk med mange funksjoner og inspirerende figurer som stimulerer til realistisk rollelek. Kombiner settet med andre fra LEGO City Stuntz serien for å gi barna enda mer spektakulær stuntshow-lek!

   • 15 deler
   • Alder: Fra 5+
   Generelt
   Artikkelnummer5702017161945
   Leverandørens artikkelnummer60332
   Forpakningsmål
   Bruttovekt0.04 kg
   Høyde4.8 cm
   Lengde12.2 cm
   Bredde9 cm
   Lego
   Alder4+ år
   SerieLEGO® City