LEGO® Mickey & Friends 10777 Mikke Mus og Minni Mus på campingtur

  Art nr: 5702017152363
  Gled et barn som elsker Disneys Mikke Mus, med dette settet som inneholder en bil med campingvogn, to minifigurer og en...
   Nettlager:
   På lager (+20)
   Leveres fra nettlager innen 2-7 virkedager, flere tilgjengelige leveringsmetoder.
   Butikklager:

   Kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer
   Hent i butikk etter bare to timer
   Betal med Coop Mastercard
   120 dagers åpent kjøp

   Betalingsmetoder

   Logotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativer

   Leveringsmetoder

   Logotype av alternativer

   • Produktdetaljer
   • Produktomtaler
   • Spesifikasjoner

   Produktdetaljer

   Gled et barn som elsker Disneys Mikke Mus, med dette settet som inneholder en bil med campingvogn, to minifigurer og en LEGO® figur av Pluto.

   Disneys Mikke og Minni Mus skal på campingtur. Hjelp dem å pakke campingutstyret sitt. Ikke glem noe! Koble campingvognen til bilen, og legg ut på landeveien. Skynd deg, Pluto – du skal jo også være med! Kjør til leirplassen, og hjelp Minni og Mikke med å sette opp alt utstyret. Gå på oppdagelsesferd med Pluto, før du tenner opp et bål og gjør det koselig. Hva med litt deilig snacks?

    

   Styrk byggeferdighetene til barn fra fire år med settet LEGO® ǀ Disney Mikke og venner – Mikke Mus og Minni Mus på campingtur (10777) som inkluderer to kjøretøy, to mindre modeller, to minifigurer og en LEGO figur av en hund. Barn kan utforske naturen og oppleve spennende eventyr i en campingbil. Enkel bygging for små camping-fans LEGO 4+ settet byr på mange spennende detaljer som gir barn fra fire år en flott lekeopplevelse. Hver pose inneholder klosser til en komplett modell som barn kan bygge raskt for å komme i gang med leken. Settet inkluderer også tre startklosser som får fart på byggeprosessen. Moro for hele familien Byggelekene i 4+-serien gjør det mulig for voksne å bygge og leke sammen med barn. Det er lett å komme i gang, takket være bildeveiledninger og interaktive digitale byggeinstruksjoner i gratisappen LEGO Building Instructions, som inkluderer verktøy for visning underveis i byggingen. Barn kan dessuten lagre framdriften sin, slik at de lett kan ta opp byggingen igjen etter en pause.

   • 103 deler
   • Alder: Fra 4+
   Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.
   Generelt
   Artikkelnummer5702017152363
   Leverandørens artikkelnummer10777
   Forpakningsmål
   Bruttovekt0.28 kg
   Høyde7.4 cm
   Lengde20.4 cm
   Bredde19.2 cm
   Lego
   Alder4+ år
   SerieLEGO® Mickey and Friends

   Nyttige tips