LEGO® City Occasions 60352 City Julekalender

  Art nr: 5702017161839
  Med LEGO® City Julekalender kan barn telle ned til den store dagen med en kalender som er full av minimodeller og figure...
   Nettlager:
   Lav lagerbeholdning
   Leveres fra nettlager innen 2-7 virkedager, flere tilgjengelige leveringsmetoder.
   Butikklager:
   Dine leveringsalternativer
   Finn alternativer og pris for levering ved å søke på ditt postnummer

   Kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer
   Hent i butikk etter bare to timer
   Gebyrfri faktura med Walley
   120 dagers åpent kjøp

   Betalingsmetoder

   Logotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativer

   Leveringsmetoder

   Logotype av alternativer

   • Produktdetaljer
   • Produktomtaler
   • Spesifikasjoner

   Produktdetaljer

   Med LEGO® City Julekalender kan barn telle ned til den store dagen med en kalender som er full av minimodeller og figurer fra LEGO City Adventures TV-serien.

   Skap forventninger til den store dagen med LEGO® City Julekalender for 2022. Bak lukene skjuler det seg spennende minimodeller, kule figurer fra LEGO City Adventures TV-serien og gøyalt tilbehør. Kanskje karen med nisselue kommer på besøk? Det er lov å håpe! Brett ut baksiden av kalenderen, så den danner en scene for juleaktiviteter i vinterlige omgivelser. For en flott kalender!

   Bygg opp forventningene før den store høytiden med LEGO® City Julekalender (60352). Barn kan telle ned dagene til julaften og få gøyale minimodeller, populære figurer fra LEGO City Adventures TV-serien samt tøft tilbehør. Det er bare å brette ned matten med bilde av et snødekt vinterlandskap, så er alt klart for utallige fantasidrevne eventyr. Gøyale og lettbygde modeller LEGO City julekalenderen for 2022 er en flott gave til barn fra fem år og oppover. Hver overraskelsesleke inkluderer enkle byggeinstruksjoner som gir selv ferske LEGO byggere en gøyal bygge- og lekeopplevelse. En flott førjulsgave til barn LEGO City Julekalender er full av gøyale modeller og juleoverraskelser for barn som elsker kreativ lek. Barn kan også bruke de byggbare lekene, tilbehøret og minifigurene sammen med sine eksisterende LEGO sett for å få enda mer moro!

   • 287 deler
   • Alder: Fra 5+
   Generelt
   Artikkelnummer5702017161839
   Leverandørens artikkelnummer60352
   Forpakningsmål
   Bruttovekt0.4 kg
   Høyde7.2 cm
   Lengde38.8 cm
   Bredde26 cm
   Lego
   Alder4+ år
   SerieLEGO® City

   Nyttige tips