• 101 deler
  • Alder: Fra 5+

Gøyalt bondegårdsett for barn. Inneholder lekehønsehus og en kul ATV med vippestyring, to kyllingfigurer og en minifigur av en bonde.

Bli med bonden når hun kjører på den tøffe ATV-en sin til LEGO® City hønsehuset. Har hønsene lagt noen egg? Trekk ut skuffen for å sjekke! Ja! Legg eggene i kassen, og pass på at hønsene har alt de trenger før dere drar hjem for å lage en deilig frokost.

Gi barn gøyale bondegårdseventyr med lekesettet LEGO® City Hønsehus (60344), som inneholder et lekehønsehus med dører som kan åpnes, og en eggeskuff som kan trekkes ut, et tøft terrengkjøretøy (ATV) med vippestyring samt gøyalt tilbehør som to egg og en kasse som får plass baki ATV-en. Med minifiguren av bonden og de to hønsefigurene kan leken utfolde seg fritt! Byggemoro for jenter og gutter fra fem år Dette bondegårdssettet inkluderer en enkel bildeveiledning som gir barn mestringsfølelse, og viser dem hvordan de bygger LEGO leker på egenhånd. De kan også dele den gøyale byggeopplevelsen med venner og familiemedlemmer. Velkommen til LEGO City LEGO City bondegårdssettene gir barn utallige lekemuligheter med byggverk med mange funksjoner, realistiske kjøretøy og inspirerende figurer. Settene forvandler dagligdagse gjøremål til gøyale og spennende lekemuligheter.

Generelt
Artikkelnummer5702017161167
Leverandørens artikkelnummer60344
Forpakningsmål
Bruttovekt0.14 kg
Høyde14.1 cm
Lengde4.5 cm
Bredde15.7 cm
Lego
Alder4+ år
SerieLEGO® City
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

LEGO® City Farm 60344 Hønsehus

Art nr: 5702017161167
    Nettlager:
    Ikke på lager
    Produktet er ikke tilgjengelig for kjøp fra nettlager.
    Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.