LEGO® Star Wars™ 75333 Obi-Wan Kenobis jedi-stjernejager

  Art nr: 5702017155593
  Overrask fans av Star Wars: Klonene angriper med en byggbar modell av Obi-Wan Kenobis jedi-stjernejager samt to LEGO® mi...
   Nettlager:
   På lager (+50)
   Butikklager:
   Dine leveringsalternativer
   Finn alternativer og pris for levering ved å søke på ditt postnummer

   Kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer
   Hent i butikk etter bare to timer
   Gebyrfri faktura med Walley
   120 dagers åpent kjøp

   Betalingsmetoder

   Logotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativer

   Leveringsmetoder

   Logotype av alternativer

   • Produktdetaljer
   • Produktomtaler
   • Spesifikasjoner

   Produktdetaljer

   Overrask fans av Star Wars: Klonene angriper med en byggbar modell av Obi-Wan Kenobis jedi-stjernejager samt to LEGO® minifigurer, inkludert Taun We!

   Gå om bord i Obi-Wan Kenobis jedi-stjernejager! Med Obi-Wan i cockpiten og den trofaste astromech-droiden hans R4-P17, på vingen, fly til Kamino, utenfor galaksens ytterkant. Beskyt alle fiendtlige stjerneskip med jagerens knotteskytere. Land på vannverdenen Kamino, hvor du ønskes velkommen av Taun We. Dette møtet kan endre Klonekrigens gang!

   Fans av Star Wars: Klonene angriper kan bruke Kraften når de bygger denne LEGO® klossemodellen av Obi-Wan Kenobis jedi-stjernejager (75333). Settet er spennende som gave til barn fra sju år, og jageren har en minifigurcockpit som kan åpnes og har plass til Obi-Wan, to knotteskytere, innfellbart landingsunderstell, lyssabel-klips og et festepunkt på vingen for hodet til droiden R4-P17. Dette byggbare lekesettet inspirerer til kreativ rollelek med en LEGO Star Wars™ minifigur av Obi-Wan og den aller første minifiguren av Taun We fra Kamino, samt en LEGO figur av astromech-droiden R4-P17. Interaktiv bygging Settet inkluderer trinnvise byggeinstruksjoner. I tillegg kan du bruke appen LEGO Building Instructions med intuitive verktøy for zooming og rotering som gjør byggeopplevelsen ekstra kreativ. Kule byggeleker LEGO konsernet har gjenskapt ikoniske stjerneskip, fartøy, kjøretøy, steder og figurer fra Star Wars universet helt siden 1999, og serien inkluderer et fantastisk utvalg av flotte sett for fans i alle aldre.

   • 282 deler
   • Alder: Fra 7+
   Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.
   Generelt
   Artikkelnummer5702017155593
   Leverandørens artikkelnummer75333
   Forpakningsmål
   Bruttovekt0.38 kg
   Høyde6.2 cm
   Lengde26 cm
   Bredde19 cm
   Lego
   Alder6+ år
   SerieLEGO® Star Wars™