LEGO® Minecraft™ 21189 Skjelettfengselet

  Art nr: 5702017234328
  Actionfylt LEGO® Minecraft® lekesett med huler å utforske, skjeletter å slåss mot og en spawner-funksjon som får flere s...
   Nettlager:
   På lager (+100)
   Butikklager:
   Dine leveringsalternativer
   Finn alternativer og pris for levering ved å søke på ditt postnummer

   Kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer
   Hent i butikk etter bare to timer
   Gebyrfri faktura med Walley
   120 dagers åpent kjøp

   Betalingsmetoder

   Logotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativer

   Leveringsmetoder

   Logotype av alternativer

   • Produktdetaljer
   • Produktomtaler
   • Spesifikasjoner

   Produktdetaljer

   Actionfylt LEGO® Minecraft® lekesett med huler å utforske, skjeletter å slåss mot og en spawner-funksjon som får flere skjeletter til å dukke opp.

   Bruk hakken for å utforske dryppsteinshulens stalagmitter og stalaktitter. Men vær forsiktig – det finnes to skjeletter i fangehullet under! Trykk på en stalagmitt for å få steiner til å falle ned på fiendtlige mober. Klatre ned dryppbladene i den frodige hulen for å slåss mot skjelettene med armbrøsten. Men du må følge med – om du snurrer spawneren, så dukker enda et skjelett opp, ikledd forhekset rustning!

   LEGO® Minecraft® Skjelettfengselet (21189) er et actionfylt lekesett for Minecraft-spillere fra åtte år. Klassiske Minecraft-eventyr med en LEGO vri Et allsidig lekesett, hvor en huleutforsker må bekjempe fiendtlige skjeletter i et multilandskap som består av en dryppsteinshule med stalagmitter og stalaktitter, en frodig hule med busker, klatreplanter, vann, leire og fakler samt et fangehull med skjeletter og en roterende skjelett-spawner. Actionfunksjoner inkluderer en stalagmitt som kan dyttes, slik at steiner faller ned på fiendtlige mober, og en vegg som kan roteres, slik at et tredje skjelett dukker opp. Inneholder også en armbrøst og hakke, og det finnes også en kiste med en plate, et brød og et bein. Her får Minecraft-spillere alt de trenger for å finne på utallige kreative eventyr!

   • 364 deler
   • Alder: Fra 8+
   Generelt
   Artikkelnummer5702017234328
   Leverandørens artikkelnummer21189
   Forpakningsmål
   Bruttovekt0.54 kg
   Høyde7.6 cm
   Lengde26.2 cm
   Bredde22 cm
   Lego
   Alder6+ år
   SerieLEGO® Minecraft™