LEGO® Creator 3-i-1 Fuglehus 31143

  Art nr: 5702017434070
  Dra ut i naturen for å finne på gøyale historier med disse søte dyrene. La de fem fine fuglene boltre seg fritt på vagle...

  Kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer
  Hent i butikk etter bare to timer
  Gebyrfri faktura med Walley
  120 dagers åpent kjøp

  Betalingsmetoder

  Logotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativer

  Leveringsmetoder

  Logotype av alternativer

  • Produktdetaljer
  • Produktomtaler
  • Spesifikasjoner

  Produktdetaljer

  Dra ut i naturen for å finne på gøyale historier med disse søte dyrene. La de fem fine fuglene boltre seg fritt på vaglene eller i det imponerende fuglehuset øverst på sokkelen. Bygg deretter om til et pinnsvin og et ekorn som sitter sammen på en parkbenk, eller til en bikube med fire travle bier og vokskake. Med dette fantastiske 3-i-1-settet er det du som bestemmer.

  Barn fra åtte år kan finne på spennende historier med det utrolig detaljerte byggesettet LEGO® Creator 3-i-1 Fuglehus (31143). Settet inkluderer et fuglehus på sokkel, med tak som kan åpnes, og fem fargerike og bevegelige lekefugler som kan plasseres på vagler.

  3-i-1-moro med kreative leker
  Barn kan velge mellom tre spennende, byggbare dyrescenarioer med dette LEGO 3-i-1-settet. De kan bygge et fuglehus med fem fugler, bygge det om til et pinnsvin og ekorn på en parkbenk eller til en bikubemed fire bier og vokskake.

  En gøyal, digital opplevelse for LEGO fans
  Med LEGO Builder appens verktøy for zooming, rotering og visning av modellen i 3D kan unge byggere både lage en fysisk versjon av modellen og vekke en digital versjon til live på et nettbrett eller smarttelefon, noe som gir ekstra mestringsfølelse.

  • 476 deler
  • Alder: Fra 8+
  Generelt
  Artikkelnummer5702017434070
  Leverandørens artikkelnummer31143
  Forpakningsmål
  Bruttovekt0.66 kg
  Høyde6.4 cm
  Lengde28 cm
  Bredde26 cm
  Lego
  Alder6+ år
  SerieLEGO® Creator