Harris, Valentina: Grunnleggende matlaging i airfryer

    Art nr: 9788234105623
    Denne praktiske boka gir deg en god innføring i grunnleggende teknikker for matlaging i airfryer. -
      Andre butikker:
      På lager (1-5)
      Butikklager:
      Dine leveringsalternativer
      Finn alternativer og pris for levering ved å søke på ditt postnummer

      Betalingsmetoder

      Logotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativer

      Leveringsmetoder

      Logotype av alternativer

      • Produktdetaljer
      • Produktomtaler
      • Spesifikasjoner

      Produktdetaljer

      Denne praktiske boka gir deg en god innføring i grunnleggende teknikker for matlaging i airfryer.

      Her finner du oppskrifter på alt fra kjøttretter og grillet mat til sprøstekter kikerter og squash, og søte fristelser som cookies, kaker og muffins - alt tilberedt med minimale mengder fett eller olje. Frokost, snacks, grillet, stekt, fritert, sideretter, småretter, søtsaker og desserter -dette er den eneste airfryerkokeboka du trenger! Du kommer til å bli overrasket over hvor raskt og enkelt det er å trylle frem de lekreste retter med en airfryer.

      • Matoppskrifter
      Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.
      Generelt
      Artikkelnummer9788234105623
      Leverandørens artikkelnummer9788234105623
      Forpakningsmål
      Bruttovekt0.53 kg
      Høyde20.2 cm
      Lengde1.6 cm
      Bredde20.1 cm