• Slitesterk, flerfunksjonell, emaljert støpejernsgryte
 • Dobbelt glassbelagt emaljefinish: flekk- og luktavvisende
 • Kan brukes på alle koketopper (inkl. grill) og er ovnsikker opp til 215°C
 • Vaskes med varmt vann, skylles og tørkes

Emaljert støpejernsgryte - perfekt for å marinere, steke, koke og oppbevare maten din. Passer alle koketopper, inkludert på grillen din!

EMALJEFINISH
Din nye støpejernsgryte har en dobbelt glassbelagt emaljefinish.

HYGIENISK
Den glatte emaljefinishen er hygienisk da den er flekk- og luktavvisende, noe som gjør at du kan bruke støpejernsgryten til å marinere, steke og koke, samt oppbevare maten din.

BRUKES PÅ ALLE VARMEKILDER
Emaljert støpejernsgryte kan brukes på ALLE varmekilder, slik som: i ovn, under grillelement i ovn, og på grillen! Ved bruk av støpejernsgryten på overflate av glass eller keramikk, unngå å dra eller skyv gryten langs overflaten da dette kan resultere i riper og skader på overflaten. Ved bruk av koketopper av keramikk eller glass, må gryten alltid løftes når den skal flyttes.

 • + Støpejernsgryten er ovnsikker opp til 420°F / 215°C
 • + Stilfull, slitesterk og flerfunksjonell,- gryten kan tas fra oven eller koketoppen direkte til spisebordet.
 • + Servèr rykende varme retter direkte fra gryten.

ENERGIEFFEKTIV
Støpejernsgryten er energieffektiv, da støpejernet bidrar til jevn fordeling av varme under bruk og holder lengre på varmen enn andre materialer. Vi anbefaler å bruke støpejernsgryten på lav til middels varme.

TIPS FØR FØR BRUK
Før du tar gryten i bruk: 1.Fjern alle etiketter, 2.Vask alle deler i varmt vann uten såpe. 3.Skyll og tørk gryten. Vask aldri gryten i oppvaskmaskinen!
ALLTID forhåndsvarm støpejernsgryten på middels varme i 2-3 minutter før en tilsetter olje eller annet flytende. ALLTID velg en plate på kokeplaten som passer størrelsen på bunnen av gryten. IKKE bruk plater som er større enn bunnen av gryten. IKKE ha håndtakene til gryten over tent gasstopp. ALLTID bruk beskyttelse slik som grytevotter ved flytting av støpejernsgryten på eller av koketoppen. ALLTID plasser støpejernsgryten på varmebestandig underlag, slik som gryteunderlag. ALDRI plasser støpejernsgryten i microbølgeovn. ALLTID la støpejernsgryten avkjøles til romtemperatur før den vaskes eller legges i vann. ALDRI plasser varme gryter I vann da dette kan forårsake personskade eller skade på gryten.

Generelt
Artikkelnummer7090002920225
Leverandørens artikkelnummer1022
Forpakningsmål
Bruttovekt7.36 kg
Høyde16.8 cm
Lengde34.4 cm
Bredde32 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

Brimi støpejernsgryte

Art nr: 7090002920225
(28)
1 19900
  Farge
  Størrelse
  Nettlager:
  På lager (+100)
  Leveres fra nettlager innen 2-7 virkedager, flere tilgjengelige leveringsmetoder.
  Butikklager:

  Nyttige tips