• Vanntett, vindtett og pustende
 • 5000<10000 mm vannsøyle, HELLY TECH® Protection
 • Forseglede sømmer og fôret for komfort
 • Justerbar midje og glidelåsåpning nederst på bena

Seven J er en populær, men praktisk regnbukse fra Helly Hansen sin Active-kolleksjon. Denne 2-lags buksen er utviklet med HELLY TECH® Protection, som sørger for at den er vanntett, vindtett og pustende. Det rene designet gjør at den kan kombineres med de fleste regn- og allværsjakkene. Regnbuksen er ideell som et beskyttende ytterlag i hverdagen, som f.eks. til og fra jobb, men er minst like god på fjellturer.

Denne allsidige regnbuksen er i en rett modell. Utviklet med Helly Hansen sin velkjente teknologi, HELLY TECH® Protection, og forseglede sømmer, gir buksen god beskyttelse mot vær og vind. Det pustende yttermaterialet i kombinasjon med et komfortabelt og hurtigtørkende innvendig fôr, gjør at buksen ikke føles klam ved bruk over tid. Buksen har en praktisk glidelåsåpning nederst på bena. Den elastiske og justerbare midjen sørger for en optimal passform.

Øvrige detaljer:
• HELLY TECH® Protection
• Forseglede sømmer
• Hurtigtørkende fôr
• Elastisk og justerbar midje
• Glidelåsåpning nederst på bena
• Vekt: 370g

Materiale:
Ytterstoff i 100% polyester
Fôr i 100% polyester
Fôr i 100% polyester

Materialegenskaper:
• Vanntetthet: fra 5 000 til 10 000 mm vannsøyle, HELLY TECH® Protection
• Vindtetthet: CFM 2-12 (vindbeskyttende nok for klatring)
• Pusteevne: fra 5 000 til 10 000 g/m2/24t

Passform:
Rett modell. Normal i størrelsen.

Livvidde: 76 cm i størrelse M
Benlengde: 78,5 cm i størrelse M

Vaskeanvisning:
Vaskes på finvaskprogram, maks 40 grader. Lukk glidelåser før vask. Ikke bruk tøymykner. Unngå at regnbuksen blir liggende i maskinen etter vask. Heng gjerne opp buksen til tørk dersom den ikke skal tørketromles.

For å ivareta produktet og miljøet best mulig, anbefaler vi å redusere antall vask så mye en kan. Flekker kan gjerne vaskes av med en klut. Heng plagget til lufting når dette er nødvendig. Dette vil forlenge levetiden på plagget, samt minimere energibruk og skåne miljøet for unødvendig utslipp.

Impregnering:
Dette produktet er behandlet med en slitesterk, vannavvisende impregnering (Durable Water Repellent Treatment). Denne behandlingen sørger for at stoffet ikke trekker til seg fuktighet og skitt, samtidig som det opprettholder pusteegenskapene. Over tid vil denne naturlig slites bort, spesielt på utsatte områder som sete, knær, skuldre og albuer.

For å optimalisere produktets egenskaper, bør produktet impregneres på nytt etter hver vask, eller når man ser at impregneringen ikke fungerer optimalt lenger. Vask da produktet først i vaskemaskinen og spray over hele produktet. Etter dette tørk produktet i tørketrommel på medium temperatur i 50 minutter. Les gjerne bruksanvisningen på spraybeholderen for korrekt instruksjon, samt vaskelappen på produktet før behandlingen gjennomføres.

Teknologi:
HELLY TECH® Protection gir optimal beskyttelse for de fleste situasjoner og værtilstander, og har en vannsøyle fra 5 000 til 10 000 mm.

HELLY TECH® - En kombinasjon av et DWR-behandlet ytterlag, en vanntett membran med gode pusteevner, fullt forseglede sømmer og et innvendig stoff, mesh eller fôr.
Ytterlaget er konstruert med en unik membran som stopper vannmolekyler fra å trenge inn i materialet, men lar fuktighet slippe ut. Teknologien baserer seg på PU-baserte membraner og impregneringsteknologi. Membranen gir mykhet og stretch, mens impregneringen gir vanntette og pustende egenskaper. Sømmene er forseglet med et tapet, vanntett bånd som er limet på.

Generelt
Artikkelnummer7040054064187
Leverandørens artikkelnummer62381
Forpakningsmål
Bruttovekt1 kg
Høyde1 cm
Lengde1 cm
Bredde1 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

Helly Hansen Seven J regnbukse dame

Art nr: 7040054064187
  Størrelse
  Nettlager:
  Ikke på lager
  Produktet er ikke tilgjengelig for kjøp fra nettlager.
  Butikklager:
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.