• Myk og behagelig merinoullblanding
  • Mesh-kvalitet gir økt fukttransport og isolering
  • Heldekkende parti rundt hoftene, forsterkede knær
  • Perfekt som innerste lag ved aktivitet

Longs i thermo-netting fra Janus i myk og komfortabel merinoullblanding. Med sine gode fukttransporterende og isolerende egenskaper passer den perfekt som innerste lag ved utendørs lek, aktiviteter og treninger. Longsen er Oeko-Tex® sertifisert.

Denne funksjonelle longsen er designet for aktive barn og unge. Den er laget av myk og behagelig merinoullblanding som er fremstilt i en mesh-kvalitet for ekstra fukttransporterende og isolerende egenskaper. Dette gjør at longsen egner seg ypperlig til aktivitet og treninger utendørs i kalde temperaturer. Longsen har et heldekkende parti rundt hoftene som varmer godt. På knærne er det et ekstra lag ull på innsiden som både beskytter og gir økt slitestyrke. Med strikk i livet sitter sitter longsen godt på. Janus-logo midt på linning.

Øvrige detaljer:
• Thermo-netting
• Heldekkende parti rundt hoftene
• Forsterket parti på knærne
• Strikk i livet

Materiale:
80% merinoull og 20% polyamid

Passform:
Normal i størrelsen.

Vaskeanvisning:
Vaskes i vaskemaskin på ullprogram med flytende ullvaskemiddel. Lufttørkes.

For å ivareta produktet og miljøet best mulig, anbefaler vi å redusere antall vask så mye en kan. Flekker kan gjerne vaskes av med en klut. Heng plagget til lufting når det er nødvendig. Dette vil forlenge levetiden til plagget, samt minske energibruk og skåne miljøet for unødvendige utslipp.

Miljø og bærekraft:
Oeko-Tex® sertifiseringen sikrer at produktet er fritt for allergifremkallende eller kreftfremkallende fargestoffer. Merket gir også deg som forbruker en garanti for at produktet er testet for skadelige kjemikalier som klorerte fenoler og ftalater mm.

Generelt
Artikkelnummer7022573804833
Leverandørens artikkelnummer4931101-733-08
Forpakningsmål
Bruttovekt0.166 kg
Høyde21 cm
Lengde3 cm
Bredde15 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

Janus meshlongs barn

Art nr: 7022573804833
    Farge
    Størrelse
    Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.